11.10.10
08:50
Закупих си продукта на Soma Bierhefe + vitamin A,C,E (made in Germany). Пише че се употребяват 3x2 таблетки на ден. Тъй като не съм на “ТИ” със тези работи, а се поразрових малко из форума, прочетох много коментари. Тук искам да пишат хора които са го употребявали и да ми кажат какви са последиците от него.
Темата беше редактирана от Novacheto91 на 13.08.11 00:19.
11.10.10
11:32
Странични ефекти няма,а напротив.Пъпките няма да изчезнат,докато не излезеш от пубертета.Аз се справих с моите като постоянно си мия лицето така направи и ти ако имаш желание.А колкото до качването яж качествени храни :) В скеция “Хранителни режими за покачване на тегло” ще откриеш каквото ти трябва.
Мнението беше редактирано от Denis22 на 11.10.10 11:32.
17.10.10
23:00
Акнето няма махане,като навъртиш някоя друга година сами ще изчезнат,всичко друго е реклама с цел да купуваш козметика.Зависи от кожата на човека,както се сещаш не може да си сложиш друга кожа,така че ще търпиш,няма начин.На теория от хормоните,кожата се омазнява и порите се запушват,където се запушат се получава пъпка.При някои хора пъпки бол и на 35години,при други няма следа и в побертета.Всичко си има +ве и -си.
18.10.10
06:50
Значи пих на същата фирма. За около 2 месеца сравнително добре се изчиства кожата, разбира се не напълно. Само че аз ги пиех 3 пъти на ден по 5. Ако пиеш такова количество апетита ти също се увеличава което в твоя случай би било добре. 3х2 според мене е малко.