11.10.10
13:30
Здравейте казвам се Янко на 19 година съм тренирам от 4 години наскоро имах проблем с лявото рамо нещо ме болеше както и да е мина за 10 15 дни, обаче се появи др проблем нз от това ли е или не когато тренирам за ръце немога да напомпам лявата ръка нито трицепса нито бицепса усещам леко напомпване докато на дясната сичко е нормално и нз какво е това с рамота нямам проблеми тренирам си го пак за пръв път ми се случва такова нещо
11.10.10
16:13
Да ти имам проблемите, бих казал аз.
казано от anonymous на 11.10.10, 16:13:
Да ти имам проблемите, бих казал аз.
:D
15.10.10
14:03
Да му нямаш проблемите, ще кажа пък аз.
Тази пролет паднах изцяло на дясното си рамо. Сега, след като възобновявам тренировките след дълго прекъсване ( по други причини), имам сериозни проблеми. Това, че са ми трудни тренировките за рамо е едно на ръка.
В повечето упражнения натоварването е различно, хватовете и положението на ръцете се синхронизират много трудно. Затова и мускулите се тренират неравномерно.
И не е заради болки, просто се усеща слабост в ставата (макар че и това не е точно обяснение). Нещо като навехнат глезен - сякаш нещо не ти дава да стъпиш на него и да се отпуснеш. Сякаш самата става “играе по-свободно” от другата.
При теб явно е малко различно, аз проблеми с упражненията за ръце нямам, там състоянието на рамото дава по-малко значение.
И все пак, моят съвет е да намалиш тежестите, да се съсредоточиш върху правилното движение и да мислиш повече.
Мнението беше редактирано от ArnoldPl на 15.10.10 14:07.
25.10.10
20:45
Мерси за съвета пробвах го и имаше резултати 6те видим за напред как 6те е мерси много