Gain bolic 6000 olimp

11.10.10
17:25

Здравеите днес реших да направя бартер с един познат ще взема Gain bolic 6000 на олимп от него за да му дам 500гр монохидрат тъи като реших че не ми деиства (не се появява водна задръжка и никаква енергия ) все едно ям сол с вода и сладко. Та въпроса ми е този геинер ползвал ли го е някои моля за мнение относно продукта . В момента имам и малко останал протеин на скитек мисля да ги комбинирам

ПП:правописните грешки са от липса на някои букви в клавиатурата

СБ

12.10.10
04:32

Коя разфасовка на гейнъра си си взел,надявам се да е голямата кутия от 4 кг, а не пликчето от 1 кг, защото ако е то най-много да го усетиш като вкусен шейк и да го изпиеш за 4-5 дни.

12.10.10
08:14

Дали оня ще се е навил да му даде 4кила гейнър за 500гр. монохидрат !? :D

12.10.10
17:22

Здравейте значи аз от него взех 1кг и отделно си купих още два (предварително бях решил да взема 3 но като разбрах че мога да направя бартер реших да спестя пари ). Мисля да го пия така 100гр след тренировка 20гр протеин преди в нетренироъчни дни 50 гр със закуска. Последен въпрос много ще съм благодарен ако отговорите виждам че в плика няма мерителна лъжица отзад пише да ползвам 14 супени ама то мноооого дълга и широка става така въпроса е може ли да ползвам на скитек протеина лъжицата да загреба 2-3 пъти за 90-100гр.

Мерси предварително

ПП:няма правописни грешки защото съм на друг компютър

CI

12.10.10
17:55

Еми 3 лъжици са ти точно 90 грама ако е от профешънал, ако е от изолата ще са към 75

12.10.10
18:29

Имам 1 от анаболик и 1 от 100% уей и двете ми изглеждат еднакви

12.10.10
21:06

Бухай анаболика :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1