Комбинация: Протейн и Аминокиселини

14.10.10
18:01

Искам да Ви попитам каква марка протейн и аминокиселини бихте ми препоръчали. Занимавам се с тенис, на фитнес ходя 3 пъти в седмицата, на 15 години, 61 кила, 180 см. Да не е нещо безбожно скъпо и да е добро - да има ефект. Целта ми е издръжливост, сила и някое килце отгоре.

CI

14.10.10
18:11

Ако искаш килца, яж. Виж темите за изгодни протеини/аминокиселини в раздела “общи теми за хран. добавки”

14.10.10
18:34

И все пак ще съм благодарен ако кажете определена марка за протейн и аминокиселини. Трябва ми мускулна маса в областа на краката - най-вече бедра и в ръцете - бицепс и предмишница. Не разбирам от протейн и аминокиселини за това Ви моля за съвет...

14.10.10
18:46

Протеина ще те възстановява след тренировка (суроватъчния изолат е най-добър за тази цел), както и ще ти служи за заместване на хранене (тук матричните пудри превъзхождат суроватката).  Протеини много, не си казал цена.
За издръжливост и сила добавката е креатин, но не мисля че се нуждаеш, предполагам не тренираш от много време, затова мисли по-нататъка за него.
Наблягай на краката щом искаш маса в бедрата, клякай и ползвай уредите за предно и задно бедро.
Аз лично не ти препоръчвам да правиш нещо изолиращо за предмишница, защото тя се натоварва от повечето упражнения за горната част на тялото. Храни се правилно, често и по малко, тренирай и почивай - резултатите ще са налице.

14.10.10
19:02

казано от ZarthaX на 14.10.10, 18:01:

Искам да Ви попитам каква марка протейн и аминокиселини бихте ми препоръчали. Занимавам се с тенис, на фитнес ходя 3 пъти в седмицата, на 15 години, 61 кила, 180 см. Да не е нещо безбожно скъпо и да е добро - да има ефект. Целта ми е издръжливост, сила и някое килце отгоре.

Купи си Scivation Whey. Най-доброто за тия пари. Понеже казваш, че не искаш да е много скъпо, нека те предупредя - никога не си купувай български протеин.
П.П. протеИн, а НЕ протеЙн

14.10.10
19:27

Благодаря за отговорите! Дайте предложение и за аминокиселини .. за цена - протеин и аминокиселини- и двете за общо не повече от 150 лв.

14.10.10
19:32

По-добре си вземи някой неовкусен, щото в повечето протеини има аспартам и други изкуствени подсладители, освен ако за теб това не е проблем.

П.П. протеИн, а НЕ протеЙн

+1000!!

Мнението беше редактирано от Петър на 14.10.10 19:35.

01.11.10
17:09

Пак подновявам темата. Значи днес взех минерали и соли, инозин, цигапан, витарал и аминокиселини на Dimatyze Nutrition Super Amino 4800 mg. И искам да добавя някакъв протеин към тези неща, като заместител на хранене - по-точно : закусвам си сутрин, след това тренирам(тенис), по обяд се храня пак, след това пак тренирам(тенис), веднага след тениса правя около 1 час фитнес и след фитнеса мисля да взимам дозата протеин като заместител на храна. След това си ям на вечеря. Моля за препоръка за протеин, който да не е повече от 60-70 лв примерно за 1-2 кила и да е хубав. Нямам представа от протеини и за това Ви моля да дадете мнения - марка и точен модел (може и съвет кой протеин е най-добър за мене - въглехидратен, суроватъчен и т.н.) .. :)

01.11.10
17:26

Щом си ограничен с парите, за 60-70 лева можеш да си земеш много качествен гейнър.

01.11.10
17:46

Препоръчайте някаква марак и по-точен модел .. :)

10.12.10
16:53

Здравейте! Взех аминокиселини Dymatize Amino 4800 mg и протеин на Scitec Volumass Professional 35. Взимам 2 хапчета амино сутрин и 2 хапчета преди лягане. Протеина мисля да го направя на 2 дози - след ставане и след тренировка - около 4 часа следобяд. Имам обаче едно запитване - гледам, че протеина съдържа около 11 000 мг BCAA и въпроса ми е дали аминокиселините става в повече ??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1