14.10.10
20:26
Ам взех си MVP POWER MASS i na Trec Nutrition.. NitroBolon ENERGIZER+L-GLUTAMINE+Tribestan+ZMA+L-GLUCOSAMINE+MULTI PACK ...също така имам и диета ..какво мислите?
14.10.10
20:29
Какво да мислим като даже не си дал данни като ръст/кг/години/стаж/опит с добавки
Според мен има доста излишни неща. Да беше взел азотен бустър/интра продукт/креатин/витамини и евентуално тест бустър, ако си над 27-8…
пс: ефект разбира се ще има, но можеше да вложиш мангизите и по по-добър начин
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.10.10 20:30.
15.10.10
07:49
казано от Tocho на 14.10.10, 20:26:
Ам взех си MVP POWER MASS i na Trec Nutrition.. NitroBolon ENERGIZER+L-GLUTAMINE+Tribestan+ZMA+L-GLUCOSAMINE+MULTI PACK ...също така имам и диета ..какво мислите?
Смятам, че си се спрял на нелоши продукти, но както каза колегата, дай повече инфо за себе си?
Ами на 20 съм,73кг 1,73м а за стаж нещата стоят така от 2008г тренирах бокс и миналата година Ноември наблегнах на фитнеса..като врътнах една кръгова тренировка за начинаещи и пих гейнер+креатин монохидрат+аминокиселини ..а от Май само фитнес до сега.. Иначе сега ходя 2пъти в седмицата на муай тай..а фитнеса 4пъти сплит..
16.10.10
07:46
Трибестана и ZMA са напълно излишни бих казъл. Ефекта им се усеща при над 25-30 годишна възраст. Л глутамина пък е добавка която би трябвало да се вземе само ако имаш всички останали нужни добавки и има още пари.
16.10.10
08:24
Aбе, хора, я вземете се спрете с тия заучени фрази. Прочел, недочел, че тест буустери недействали под 30 годишна възраст, и навсякъде се тръби, че е така. Май само в България го говорим т’ва...
16.10.10
09:27
казано от FINISH FIRST на 16.10.10, 08:24:
Aбе, хора, я вземете се спрете с тия заучени фрази. Прочел, недочел, че тест буустери недействали под 30 годишна възраст, и навсякъде се тръби, че е така. Май само в България го говорим т’ва...
Нарочно съм ти подчертал ключовата фраза! Я ми обясни какво точно ще усети на 20 г. от тест бустери? Трибестана освен нечовешки ерекции друго няма да види /и то ако е добръс с добро %-но съотношение/. ЗМА-то как точно ще му подейства и какви са изследванията на действащата доза? По тая логика - взимай всичко пък каквото подейства. Има статии на сайто, които обясняват доста добре какви добавки са за начинаещи.
п.п. Тест бустери са една определена група продукти, включващи в състава си доста повече от 3 елемента и с различна дозировка ;)
п.п.2 Къде точно прочете за действието на въпросните тест бустери на лица под 30 г.? Ако е в бб ком не ми давай линк - там работата е ясна.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.10.10 09:29.
16.10.10
09:37
Е то да стоиш надървен нонстоп няма нищо общо с фитнес постиженията
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 16.10.10 09:37.
добре де имам възможност да ги продам трибестана и зма-то на един приятел..какво бихте ми препоръчали да си взема..аз така ли иначе почвам да ги пия от понеделник..
16.10.10
12:50
казано от CircleOfPain на 16.10.10, 09:37:
Е то да стоиш надървен нонстоп няма нищо общо с фитнес постиженията
Само по спокойно, от вчера си тук и взе да се дървиш. Никъде не съм го споменал това, научи се като четеш да вникваш в думите, а не само да пишеш.
head_hunter, из интернет пространството, изключваме щом искаш BB.com, има страшно много ревюта на хората ползващи тест буустери, модулатори, регулатори, които получават завидни килограми за доста по - кратко време, отколкото без тях. Говоря за продукти като Animal Test, Prime, Pink Magic, MethylArimatest, T-Up, Testostrogrow и т.н. Хората, използващи тези продукти са на години 18-24. Ако искаш пък, ще отделя някой друг час и да ти дам няколко ревюта.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 16.10.10 12:51.
А продуктите действащи на IGF по естествен начин могат ли да се зимат от 18 годишни според вас и би ли имало ефект ?
16.10.10
20:36
Finish First, като ще даваш ревюта давай! Направи сравнение на ревютата на 18-24 годишните с тези 30++ и виж, кой е по-доволен от тест буустерите чисто количествено. Не говорим за липса на действие, а за сравнително слабо действие. Сравнението е 18-24 спрямо 30+. И ги подбирай натурални :)