SCITEC Hot blood

Темата е заключена.

15.10.10
14:16

Здравейте. Искам да попитам в не тренировачни дни как трябва да се пие ?
И като пия преди трен (30-40 мин) как е по изгодно  по 10 гр преди и 10 гр след трен или направо на веднъж 20 грама преди трен ?
И моля отг като виж опаковката .. бля бля да ги пропускате. Ровил съм се и в нета, но навсякъде пиши различно за това искам отговор от човек който го е зимал или е на ясно с нещата.
Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от blqblq на 15.10.10 14:16.

15.10.10
15:47

Преди тренировка пий цялата доза.
Ако не го ползваш като креатинова добавка, а само като бустър го пий само в тренировъчни дни.

CI

15.10.10
18:12

То е глупаво да се ползва като креатинов продукт, пий го преди тренировка по 1 доза, отделно ще е добре да си вземеш креатин.

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 15.10.10 18:12.

16.10.10
11:16

40 минути преди тренировка на празен стомах (разбирай да не си ял нищо 2 часа преди това). Вземаш цяла доза. Да го приемаш и след тренировка е безсмислено. Това е буустър. Иначе аз съм много доволен от продукта. Дава ми сила и доволно количество енергия.

02.11.10
14:21

Аз също пробвах да го пия и като креатин, но бързо се отказах. Нещо не ми понесе сутрин на гладно 350-400 мл вкус гуарана на гладно и да ми едно приповдигнато като за тренировка, а все пак съм на работа. Иначе съм доста доволен, но да се има предвид и че ми е първи бустер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1