Използване на протеин за междинни хранения

22.10.10
08:42

Здравейте!

Така изглежда едни примерен ден на храненията ми и тренировката:
8:30 закуска
10:30 междинно хранене
12:30-13 обяд
15-15:30 междинно хранене
18-19 тренировка
20 вечеря

Опитвам се да поддържам горе-долу РВД диета. След тренировка не пия протеин. Тренировките ми са силови(начинаещ) и като цяло не се чувствам много изморен след тях. Въпроса ми е има ли смисъл да си купя протеин, и да го използвам за междинни хранения? Като цяло търся качване на малко мускулна маса, като междувременно се опитвам да сваля и процента подкожни мазнини. Кардио правя само в дни без силова тренировка.

CI

22.10.10
09:31

Според мен ако междинното ти хранене към 15:30 съдържа достатъчно протеин няма нужда за сега. преди лягане яж извара ако можеш

22.10.10
09:43

Благодаря за бързия отговор!
Еми ще се опитам последното хранене преди лягане да е извара. Просто на работа понякога ми е трудно да си набавям качествени междинни храни, а понякога не остава и време вкъщи да си приготвя нещо за работа, и затова се чудя дали няма да е добре да заменя междинните със суроватъчен протеин.

КК

22.10.10
10:13

По-добре комбинация от белтъци, извара и суровки ядки.
Примерно: 4 белтъка, 50-100гр извара, 30гр сурови орехи.
Може да добавиш някакво мляко, ако измислиш рецепта да си ги приготвяш що годе вкусни.

22.10.10
11:41

Това за междинните хранения или за след вечерно хранене става въпрос?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1