ULT Muscle? SCIVATION?

22.10.10
16:24

ако някои е взимал от тези продукти даите мнение кое е по добро

http://power-beauty.com/index.php/ult-muscle-juice-revolution-11-11-lb.html

silabg.com/bg/3030-SCIVATION-Scivation-Whey.html

единият е доста по евтин и мога да взема некви аминки кум него но нещо не ми вдухва доверие :)

22.10.10
16:33

казано от BodySpot на 22.10.10, 16:24:

ако някои е взимал от тези продукти даите мнение кое е по добро

http://power-beauty.com/index.php/ult-muscle-juice-revolution-11-11-lb.html

silabg.com/bg/3030-SCIVATION-Scivation-Whey.html

единият е доста по евтин и мога да взема некви аминки кум него но нещо не ми вдухва доверие :)

Двата продукта са различни, гейнер и протеин. Иначе и двата са много добри продукти, Мъсъл Джуйса курабийки и крем се разтваря трудно, от другите не съм пил.
п.п. Ако все пак решиш, че ти трябва протеин, а не гейнър, има доста по-добри цени на Сайвейшън в момента.

22.10.10
16:35

Трябва ми протин но явно нешо съм се объркал с тоя гайнер.. ако може да ми дадеш някакав лик за Сайвейшъна.Ако има по добри протеини или нещо подобно като количество и качестно но по евтино.

Сега попаднах на този изолат ==========> fitneshrani.com/scitec-proteini/produkti/whey-isolate-4kg-surovatachen-izolat-nay-visokiyat-klas-protein

по добър ли е от Сайвейшъна?

Мнението беше редактирано от BodySpot на 22.10.10 16:36.

22.10.10
16:38

казано от BodySpot на 22.10.10, 16:35:

Трябва ми протин но явно нешо съм се объркал с тоя гайнер.. ако може да ми дадеш някакав лик за Сайвейшъна.Ако има по добри протеини или нещо подобно като количество и качестно но по евтино.

В сайта, от който е линка на Масъл Джуйса - Поуър енд Бюти Сайвейшън-а е 132лв, в Поуър-бг.ком също толкова. Ако искаш протеин не се колебай да го вземеш.

22.10.10
16:40

Трудно ще намериш разлика между двата, и двата са добри. Говоря за Сайвейшън и Сайтек

Мнението беше редактирано от FaceOff на 22.10.10 16:40.

YA

23.10.10
05:01

Извинявам се, че се намесвам така в темата ама :
http://power-beauty.com/index.php/scivation-whey-protein-10-lb.html
Това ако е истина и 10 либри (5 кг) са 132 лв нормално ли е ? Досега точно този протеин съм го намирал най-ниско на 187лв а тук разликата е драстична, защо ? Може ли протеина да е стар или пък да е “fake”, тоест да не е оригинален ?

CI

23.10.10
07:20

Доста пъти е бил на промо цени 140-150лв а сега е и на по-малка. Такава опасност няма. Някои спекулират че може да е с изтичащ срок на годност и затова ако искаш си го поръчай с прайсмач от друг сайт!

23.10.10
12:58

Следващия въпрос е какво е прайсмач ;)

CI

23.10.10
13:00

Предварително уточнявам че не става за ядене ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1