25.10.10
17:35
хех слава богу не си вадя хляба да продавам добавки
за разлика от тебе - просто ти личи от 100 км че кръв сереш за това че ММ е толкова добър продукт:)
Никоой не казва че има анаболни стероиди защитата е насочена в тази посока за да може да се контраатакува, защото VPX имат съмнително минало в тази насока.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 26.10.10 12:21.
25.10.10
17:42
Borislav Muhtarov, супер инфота брато, мерси :D Тоя дето осъдил ЮЕсПи Лабс ме изкефи :D
25.10.10
17:48
Абе и да има нещо забранено кво лошо има, хората стотици дават за да си вземат химия пък ако ви я дават безплатно няма ко да се оплаквате :D :D :D
25.10.10
17:49
Абе резултатите постигнати с химия са по-бързи, по-евтини, по-ефективни, но за здравето не мисля, че има какво да говорим...и пак се отклоняваме от темата :D
казано от caihundrel на 25.10.10, 17:35:
хех слава богу не си вадя хляба да продавам добавки
за разлика от тебе - просто ти личи от 100 км че кръв сереш за това че ММ е толкова добър продукт:)
Ти сам каза че продаваш и си дал на гребците,явно слабо- не си вадиш хляба с това. Да краен съм не само към ММ но и към всеки който си служи с лъжи да продава. Щото пак ще ни пишат по вестниците пак ще ни дават по телевизията, пак ще се изреждат всички институции да ни проверяват по залите. тази година това ще е за 3път.
1. Хъдрокси кът на Масълтех
2. Прохормоните от Бодибилдинг.сом и така
И Лидата от миналата година( която между другото имаше съсщата или подобна съставка, ако не се лъжа)
Пука ми за разлика от някой вас които освен да се изпомпате и назобате за друго не мислите.
Хаиде нека сложим край на спора вече нама какво повече да кажем само спамим, Има си органи които да проверят.
25.10.10
18:02
дадох им мостри да пробват - поне чети внимателно и дъвчи изцяло прочетеното с закърнелият си мозък
а те си купиха от вносителя
казано от caihundrel на 25.10.10, 18:02:
дадох им мостри да пробват - поне чети внимателно и дъвчи изцяло прочетеното с закърнелият си мозък
а те си купиха от вносителя
Жив и Здрав !
25.10.10
18:11
направи си профил тук специално за да оплюеш точно този продукт ???:)))
явно наистина ММ е нещо уникално щом ви кара да се напъвате толкова за да го очерните......
25.10.10
18:15
Брее как го хвалите ше тряа да намеря мостричка да го пробвам дали наистина е толкова здрав :D
25.10.10
18:23
Момчета, добра дискусия се получава и не ми се иска за нарушаване правилата на форума да се разделяме.
Давайте го по-кротко с епитетите и не превръщайте темата в място за размяна на обиди.
п.п. Добре и в крайна сметка и прехваления Jack3d ли ще излезе тъпкан с неясно какво?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.10.10 18:29.
25.10.10
18:28
намери си мостра - няма
да съжаляваш
аз съм взимал и амфетамини и трябва да кажа че чуството е съвсем различно от това на ММ
с едното си реещ парцал а с другото - мистър Концентрация!
казано от caihundrel на 25.10.10, 18:11:
направи си профил тук специално за да оплюеш точно този продукт ???:)))
явно наистина ММ е нещо уникално щом ви кара да се напъвате толкова за да го очерните......
Абе пич ако искам да очерня някого ще писна до комисията за защита на потребителя, здравното министерство или наркоотдела. И съм имал поне 3 профила тук но съм ги забравял като не съм влизал дълго време. А дори и да искам да го очерня какво ? като е очернен отвсякъде. А не съм и сигурен дали го очерням или му правя реклама защото колкото изписахме и аз да не го бях пробвал щях да го пробвам, и стероиди съм вземал и други работи не се крия, но когато нчкой иска нещо чисто трябва да е чисто. Ама малко ми е хард да го препоръчвате без свян на хора които искат да тренират за здраве. Нали се сещаш откъде тръгна всичко ? От коя тема прехвърлих темата тук. Човекът искаше да пие нещо за здраве и дълголетие в спорта без травми и контузии. Е това си спомням аз с моя заспал мозък.
25.10.10
18:40
ебах тва оплюване http://www.supplementreviews.com/forum/index.php?topic=1598.0
казано от caihundrel на 25.10.10, 18:28:
намери си мостра - няма
да съжаляваш
аз съм взимал и амфетамини и трябва да кажа че чуството е съвсем различно от това на ММ
с едното си реещ парцал а с другото - мистър Концентрация!
И това дето си го вземал не е било тоша дето си го мислел.
Какъв парцал я прочети с каква цел са измислени амфетите.
По време на втората световна воина са ги давали на руските войници, вземали са го и учени -дори съм чел и че Айнщайн го е вземал и затова после мръднал. Гледал съм филм по дискавъри как Кенеди си е преборил комплексите и колко уверен и със самочуствие е бил като лекарят му почнал да ги дава . Дават го и в момента на летци с изстребители.
Пак удари на камък.
Замаен си от MDMA друга съставка на екстази ако си вземал това.
25.10.10
18:52
хах ама ти ще ми кажеш още малко и какво съм взел а???:)))
разсмиваш ме
Хайде наистена да сложим край на тази дискусия и аз малко се поувлякох, почнахме да се обиждаме, извинявам се!
Нека поне фирмата производител да опревергае тези слухове със становище на независима институция. Защото наистена има нещо неизчснено и това не идва от нас тук в БГ. Искренно ви казвам че се бих радвал наистена този продукт да излезе читав, защото индустрията има наистена нужда от работещи безопасни суплименти които да продаваме. Но до тогава едно наум.....
Хайде пък по някоя друга тема ще се захапим пак :)
п.п. Искам да се извиня за някой грешки при писането нова клавиатура и не съм и свикнал.
25.10.10
19:04
Някой модератор да се намеси ли кфо !?
Айде да се изясним веднъж завинаги, всички добавки с прословутия ЗДРАВЕЦ, било то бустеери,фетбърнери и тн, са си яко друсане от типа на амфетамина. Не е само ММ нали, и смотания Джак’д и Стимулант екс и кой ли не, те взеха да го слагат навсякъде, дори го пуснаха чист geranium за още по-пълноценно изшиване :)
25.10.10
19:25
ММ се продава навсякъде свободно и е минал всички тестове за допинг
точка
25.10.10
19:27
На балкона имам една саксия здравец, утре ше взема я оръбам цялата :D
казано от karlo на 25.10.10, 19:13:
Айде да се изясним веднъж завинаги, всички добавки с прословутия ЗДРАВЕЦ, било то бустеери,фетбърнери и тн, са си яко друсане от типа на амфетамина. Не е само ММ нали, и смотания Джак’д и Стимулант екс и кой ли не, те взеха да го слагат навсякъде, дори го пуснаха чист geranium за още по-пълноценно изшиване :)
Ей затова писах толкова много........ и си губих времето..... да не се слагат всички добавки под един знаменател, да има контрол и яки глоби и затвор дори за тия дето лъвжат и тровят хората.
25.10.10
20:51
казано от SoKrAt на 25.10.10, 12:25:
Абе момчета въпроса не беше дали да го пиете или не- а дали е легален или не. Надявам се че поне в това се убедихте. а тия които искат да продължат да го пият нека попрочетат ефекта от амфетамина и неговите деривати. ...
Нещо бъркаш. 1,3-Dimethylamylamine (известен още и като 4-methyl-2-hexanamine; 4-methyl-2-hexylamine; 2-amino-4-methylhexane;
1,3-dimethylamylamine; 1,3-dimethylpentylamine) не е дериват на амфетамина, нито конвертира в амфетамин. 1,3-Dimethylamylamine е адренергичен амин който действа като стимулант на централната нервна система. Патентован е от Eli Lilly като лекарство за хрема през 1944, но е изоставен след това, докато не го преоткриват като хранителна добавка (Geranaminе) от Proviant Technologies, която е компанията-майка на Ergopharm.
Да, яко влияее на настроението. Може и да изгориш на допинг проба, но същото важи и ако пиеш 5-6 кафета. И не го ползват само Purus labs. Има го в продукти на много фирми, всичките легални и достъпни. Purus, които вече не са толкова млада компания, имат един продукт (E-pol), който беше изтеглен от пазара. VPX имат далеч по-колоритна история в това отношение (1-Test,Decavol, Paradeca, Xenabol…). Всъщност в един момент VPX се промотираха като “renegade drug dealing supplement company”. Тоя бизнес е пълен с абсурди, но Purus Labs поне са едни от първите, които не пробутват Proprietary Blends и други евтини номера.
25.10.10
20:58
@Solomon Kane, не спираш да ме изненадваш ... o,O
казано от Калоян Цонев на 25.10.10, 20:58:
@Solomon Kane, не спираш да ме изненадваш ... o,O
А ти не спираш да спамиш! :)
@Solomon Kane - много силно включване! Добре е да има по-запознати хора в дискусията.
@ автора - човек, сезирай някой щом толкова те дразни ММ. Имаш институции, ти си ги изредил... Повярвай ми никой няма да си мръдне пръста. Да не говорим, че и лабораториите ни толкова струват.
Намри лаборатория, ще се организираме хората пт форума и ще се опитаме да съберем пари и да се направи анализ на добавката. Веднъж сме го рпавили (трудно се събират пари, но не е непостижимо).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.10.10 21:22.
25.10.10
21:32
А Соломоне остави го да се излага бе баси ще ми цитира Уикипедиа като на всеки средно интелигентен човек знае че Уикипедиа се пише от интернет потребители като него - т.е. дървени философи!!!
не знам колко хранителни добавки си изпил но явно не са толкова много щом хвалиш толкова тая ММ.продукта определено работи добре,има осезаем ефект и си върши добре работата но такъв тип продукти има вече почти всяка една компания.не видях в нито едно твое изказване да се позоваваш дори на уикипедия.човека просто изказа мнението си за продукта-аз също мисля че има нещо в него което не е много позволено защото прилива на енергия и краша след това поразително прилича на ефекта от приема на нашумелия метамфетамин мефедрон.аз лично изпих една кутия и съм доволен от продукта,но няма начин вътре да са само “натурални” съставки.всички знаем нивото на американските лаборатории,така че не е изключено за въпросния продукт да е направен нов вид енергитик на синтетична основа.аз не съм специалист по химия или физика-просто съм пробвал 90 % от продуктите на пазара и говоря от опит.
26.10.10
04:54
Dilyan1 - какви ти бяха резултатите след изпита 1 опаковка? Повишена сила, мускулна маса? Аз съм пил точно 2 мостри на MM, сравнено с останалите десетки бустери ,които съм пил - не успя да ме спечели. Superpump250 и PreSurge Unleashed ме удряха 2 пъти по-здраво.
Solomon Kane това, че не конвертира в амфетамин въобще няма значение според мене, като надрусването е на макс, да конвертира в каквото си иска, пак си е шибана друсалка. Нямам толкова задълбочени познания по химия, но съм пробвал ВСИЧКИ познати на човечеството наркотици и мога да кажа, че тоя гераниум е психоактивна дрога с гадните станични ефекти на всичките подобни от семейството на спийда.
26.10.10
10:28
казано от SoKrAt на 25.10.10, 08:27:
За какви изследвания говорите, какво по-голямо изследване от това че е спрян от продажби в най-големият саит, а и не само там. А и не е така както казвате че никой не ме кара насила да го пия ако беше така ок. Но аз съм човек който си изкарва парите от този спорт и знам как всеки скандал отдръпва хората от него как родителите спират децата си да ходят по залите, не им дават да си купуват добавки. И наче вие ако искате си се зобайте друсайте никой не може да ви забрани, но когато един продукт претендира да е легален и носи името “хранителна добавка” той трябва да си е такъв и да отговаря на всички изисквания.
Да може би е реклама за тия които искат да пият амфети и да се чустват добре, но за хората които искат да не си вредят на здравето и да пия читави неща мисля че е добра информация.
И само това чувам революционен продукт, революционен ...., а никой не казва какво му е революционното. Как работи какви биохимични реакции предизвиква защо е различен,какви по различни съставки има. Хаиде ако някой знае нека каже може и аз да си го купя да го пия.
Гледам и се чудя как ли изглежда SoKrAt като кон ли или ....че е толко светнат с добавките.Ако доидеш в магазина ми и вземеш една кутия Маринада и прчетеш отзад етикета на БГ ще има да търсиш някаде да пише хранителна добавка......продукта е означен като добавка за спортисти.Хранителните добавки са по савсем друг критери ако си запознат (нали така твърдиш че с това си вадиш хляба)Явно не ти е попадала кутия в ръцете а и как като само трабите че била скъпа .......зависта и злобата в БГ няма край.Поне си сложи снимка да видят потребителите на BB-Team еталон и да видим кои се криел като мишка.Ако желаеш да разбереш кой e вносител аз съм вносителя на ММ и го пия.А и след като си запознат как действа анфетамина значи си го пробвал голям пример за децата сигурно това е читаво според теб.
26.10.10
10:34
Дилиан продукта не просто работи продукта просто работи фантастично - с риск да се повторя ще кажа че ММ е безпрецедентен като ефект и ефективност !!!!
26.10.10
10:46
Защо пък Мухтаров?Не би ли следвало да спрете от форума човек които хвърля абсолютно аматьорски изсмукани от пръстите си обвинения , спекулира със близки по значение думи и накрая явно се изказа че е във бизнеса със добавки от което и става ясно за какво е целият този пост?????
Мнението беше редактирано от caihundrel на 26.10.10 10:47.
26.10.10
11:10
Всеки е свободен да изразява идеи, да провокира дискусии, да задава въпроси и да търси отговори, стига да се съобразява с правилата на форума и законите в страната. Обидите не са в контекста, а спекулата се побеждава с факти и разумно изложени аргументи, не с директни обиди и заплахи.
Няма специални, caihundrel. Не търси скандал там където го няма.
26.10.10
11:16
Правилно Владимир така се казва когато не те засяга директно - отстрани е много лесно да седиш чист и да раздаваш правосъдие .
26.10.10
11:17
казано от karlo на 26.10.10, 09:25:
Solomon Kane това, че не конвертира в амфетамин въобще няма значение според мене, като надрусването е на макс, да конвертира в каквото си иска, пак си е шибана друсалка. Нямам толкова задълбочени познания по химия, но съм пробвал ВСИЧКИ познати на човечеството наркотици и мога да кажа, че тоя гераниум е психоактивна дрога с гадните станични ефекти на всичките подобни от семейството на спийда.
Ако фармакодинамиката на този род препарати няма значение, какво има? Ако се надрусвате от такива стимуланти, просто не ги ползвайте. Този продукт не е за тийнейджъри, които да го ползват като енергийна напитка. ММ съдържа силна смес от 1,3,7-trimethylxanthine (кофеин) и 2-amino-4-methylhexane (за който съм писал по-горе). Сложени са след експеримент със спортисти, по-голямата част от които са показали повишаване на силата при основни движения (вдигане от лег) след прилагане на тези две съставки+малтодекстрин.
Маслото от здравец, една от съставките на които е 2-amino-4-methylhexane, има редица антибактериалните, антивирусни, успокоителните и тонизиращи качества и се ползва къде ли не, вкл. за инхалации, бани, масажи, компреси. Не е за пиене обаче - ако си го пил, може да е дал гадни странични ефекти. Казвам го, за да не стане някоя истерия като с жълтия кантарион, и някой да ми обере здравеца от терасата.
26.10.10
11:23
казано от caihundrel на 26.10.10, 11:16:
Правилно Владимир така се казва когато не те засяга директно - отстрани е много лесно да седиш чист и да раздаваш правосъдие .
А ти, какво би предпочел? Администраторът на форума, в който спориш да е на страната на единия или на другия? (dull) Естествено, че администрацията е неутрална. Все пак това ми е работата брат.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 26.10.10 11:24.
26.10.10
11:24
Брат когато става въпрос за черен пиар на страниците на ТВОЯ форум спрямо продукт за които е ДОКАЗАНО че не е вреден .... свърши си работата?
26.10.10
11:33
Работата ми не е да съм цензор. Нещо не разбираш естеството на модерацията. Достатъчно аргументи бяха изредени, за да защитят и изяснят тезата в полза на критикувания продукт. Критиката засяга конкретна генерична съставка без патент, която както стана ясно в хода на дискусията се среща в много добавки на пазара. MM е просто повод за дискусия.
26.10.10
11:35
Дискусия в която обявиха продукта за дрога?
26.10.10
11:37
Обвиняването не е против правилата на форума, нито против законите в държавата. Можеш да опиташ да осъдиш даден човек за клевета, това е друга тема. Обвиняването само по себе си, е доказателство за прозрачността и правилата, по които функционира един свободен форум. Осигурено е правото на отговор. Не разбирам от какво не си доволен?