Проблеми със състава на Масъл Маринеид

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.10.10
11:41

Много силни думи
За съжаление когато лайната се изсипват върху теб нещата изглеждат маааалко по различно

26.10.10
12:42

caihundrel аз като безпристрастен потребител забелязвам от мненията ти яростна защита и реклама на този продукт което ме навежда на мисълта,че имаш общо с вносителя или дистибутор на продукта.Толкова на вътре приемаш критиката му,че чак се засягаш лично.Отстрани изглежда все едно търговец защитава стоката си от рекламация.

26.10.10
12:43

Както вече казах - отстрани е наи-лесно:)

26.10.10
13:05

1. цитирам уйкипедия защото там са написани максимално елементарно нещата, да стане ясно

2. Въпрос-забраненият препарат в допинг листа ли е на МОК  или не? В коя група е?И моля без сравнения с кафето при него е въпрос на коцентрация, А 2-methyl-4-hexamine e въпрос на присъствие не на концентрация в кръвта за да бъде положителен този тест.

3. Аз не казвам че е Амфетамин, от същата група е ( виж Допинг листа на МОК)

4.Да може и други фирми да го продават което не е редно. Не съм адвокат на никоя най-малкото на ВПХ

5. А дали е хранителна добавка или добавка за спортисти драги ми г-н Мухтаров не е позволено да се съдържат според законите в България фармацефтични субстанции. И нека да не се обиждаме кой е кон и кой какъв, а на етикета пише ли че допинг пробата ми ще е положителна ако го пия както е редно за добавките за спортисти? А какво би станало ако съм елитен спортист готвил се 4 години за олимпиада похарчил хиляди левове и ме хванат заради вашият продукт г-н Вносител? Колко ли ще е обещетението?

6 Да може и да съм пробвал някой забранени вещества не искам да съм като паднал от небето и детето ми като се прибере надрусано да мисля че е болно от грип.

26.10.10
13:10

Аз  изразих беспристрасно мнение как изглежда вашият спор отстрани.Яд ме е защото форума едно време беше в помощ на обикновения потребител,имаше истински и адекватни мнения на потребители.В момета се е превърнал в бойно поле на войната между търговците за клиенти.

26.10.10
13:21

Ако беше  изчел всичко по въпроса както направих аз преди да си купя първата кутия ММ щеше да си наясно
но ти явно от злоба си загубил умението да разсъждаваш логично
Даже вече не ми е интересно да ти хвърлям майтапи за участието ми на олимпиади
Така че пристъпвам към ограмотителната част - дано наи-после го разбереш
  1,3,7-trimethylxanthine - http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/1,3,7-trimethylxanthine
чети скъпи ми съформнико - Владо така е по-добре маи
мисля че и наи-тъпият би му станало ясно че 1,3,7-trimethylxanthine е чисто и просто .....кофеин
    2-amino-4-methylhexane e derivative of geranium oil тоест нищо по-различно от това което има в Джакеда Пресърдж Крак и т.н.........
Дано тоя път си избършеш пяната от устата и помислиш върху това което сме ти написали.....

Мнението беше редактирано от caihundrel на 26.10.10 13:25.

26.10.10
13:27

казано от gigitas на 26.10.10, 13:10:

Аз  изразих беспристрасно мнение как изглежда вашият спор отстрани.Яд ме е защото форума едно време беше в помощ на обикновения потребител,имаше истински и адекватни мнения на потребители.В момета се е превърнал в бойно поле на войната между търговците за клиенти.

+1

26.10.10
13:58

казано от Solomon Kane на 25.10.10, 20:51:

казано от SoKrAt на 25.10.10, 12:25:

Абе момчета въпроса не беше дали да го пиете или не- а дали е легален или не. Надявам се че поне в това се убедихте. а тия които искат да продължат да го пият нека попрочетат ефекта от амфетамина и неговите деривати. ...

Нещо бъркаш.    1,3-Dimethylamylamine (известен още и като 4-methyl-2-hexanamine; 4-methyl-2-hexylamine; 2-amino-4-methylhexane;
1,3-dimethylamylamine; 1,3-dimethylpentylamine) не е дериват на амфетамина, нито конвертира в амфетамин. 1,3-Dimethylamylamine е адренергичен амин който действа като стимулант на централната нервна система. Патентован е от Eli Lilly като лекарство за хрема през 1944, но е изоставен след това, докато не го преоткриват като хранителна добавка (Geranaminе) от Proviant Technologies, която е компанията-майка на Ergopharm.

Да, яко влияее на настроението. Може и да изгориш на допинг проба, но същото важи и ако пиеш 5-6 кафета. И не го ползват само Purus labs. Има го в продукти на много фирми, всичките легални и достъпни. Purus, които вече не са толкова млада компания, имат един продукт (E-pol), който беше изтеглен от пазара. VPX имат далеч по-колоритна история в това отношение (1-Test,Decavol, Paradeca, Xenabol…). Всъщност в един момент VPX се промотираха като “renegade drug dealing supplement company”. Тоя бизнес е пълен с абсурди, но Purus Labs поне са едни от първите, които не пробутват Proprietary Blends и други евтини номера.

Обърни внимание че идвете са в една група АМИНИ да те не са в една подгрупа както са амфетамин и метамфетамин например( не са братя а братовчеди, така да бъде съгласих се) но да ги сравняваш с кафето малко- няма как да стане. Довечера и аз ще направя справка и ще тцитирам точни изследвания. А между другото Именно това изследване за което говориш от 1944 на  Eli Lilly с кои препарати е сравнен като по мек- имено Амфетамин е ефдерин а не с кафето.

A eто това извадих не от Уйкипедия а от допинг листа на WADA

WADAS6. STIMULANTS
All stimulants (including both optical isomers where relevant) are prohibited,
except imidazole derivatives for topical use and those stimulants included in the
2010 Monitoring Program*.
Stimulants include:
a: Non-Specified Stimulants:
Adrafinil; amfepramone; amiphenazole; amphetamine; amphetaminil;
benfluorex; benzphetamine; benzylpiperazine; bromantan; clobenzorex;
cocaine; cropropamide; crotetamide;dimethilamphetamine;
etilamphetamine; famprofazone; fencamine; fenetylline; fenfluramine;
fenproporex; furfenorex; mefenorex; mephentermine; mesocarb;
methamphetamine(d-); p-methylamphetamine;
methylenedioxyamphetamine; methylenedioxymethamphetamine;
methylhexaneamine (dimethylpentylamine); modafinil; norfenfluramine;
phendimetrazine; phenmetrazine; phentermine; 4-phenylpiracetam
(carphedon); prenylamine; prolintane.
A stimulant not expressly listed in this section is a Specified Substance.
http://www.wada-ama.org/Documents/World_Anti-Doping_Program/WADP-Prohibited-list/WADA_Prohibited_List_2010_EN.pdf

26.10.10
14:04

1,3,7-trimethylxanthine и 2-amino-4-methylhexane са двете съставки във ММ
къде ги виждаш ти в този списък?

ВН

26.10.10
14:17

Моля да пренесете дискусията в тема, дали 1,3,7-trimethylxanthine и 2-amino-4-methylhexane са или не са в забраненият списък, по възможност не инициирана от заинтересована страна. 2-amino-4-methylhexane не е патентована съставка, така че да се замеряме с имена на фирми и продукти, няма смисъл.

Тази тема, се заключва и отива в архива.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1