Направи ми добро впечатление ...

Темата е заключена.

Като преглеждах форума, за да оправя това онова, ми направи впечатление активността в различните раздели и видях положителен резултат в това, че раздел “забранени медикаменти” се развива все по-слабо в сравнение с тренировките, храненето, че дори и добавките. “Фитнес за жени” също набира скорост. База за сравнение на всичкото това ми е информацията в по-старите форуми - там дискусиите за стероиди и останалите дискусии бяха 50 на 50.

Вероятно съм субективен, но този факт ми хареса и затова го споделям с вас.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 13.04.07 17:47.

МЕ

13.04.07
14:41

хубаво е че натам отиват работите прекалено далече бяха стигнали вече все повече и още по-лошо по-млади хора почват да питат какво трябва да инжектират или пият да станат здрави!! за съжалаение подрастващото поколение (от което аз сам част) е малко по-мързеливо и стероидите са доста добра алтернатива ама все пак като че ли забраяме основната идея на културизма-здраве и после сичко друго ама говоря не за сегашния културизъм ,а за онзи истинския коийто юджиийн сендоу е измислил навремето и културизма който са практикували Стиив Риив ,Рег Парк,Бил Пърл и още много други !! които и без стероиди са постигнали много в стедата на миналия век!!!! и на края ще кажа една много вярна приказка :”ТРЕНИРАЙ ЗА СЕБЕ СИ ,НЕ ЗА ДРУГИТЕ”

ВН

13.04.07
15:24

Метане, не че нещо ама... Закъснял си с 3 години при тоя пост! Ха-ха...

IN

13.04.07
16:33

ahahah kvo vadi nqkva tema ot predi 3 godini i pochva da zarajda veche nqkva diskusiq hahah!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1