Pull over

29.10.10
17:42

Тук пишете Кога?Как?Колко серии и повторения? и т.н. относно ПУЛЛ-ОУВЪР.......Мисля чи това е доста важно....и искам да се информирам

кога ? - по време на тренировка
колко серии ? - колкото знаеш, че са ти досаттъчни
колко повторения ? - толкова за да неможе да си свиеш ръцете
как ? - с дъбмел

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.10.10 17:46.

29.10.10
18:05

Зависи от много неща. Някой го правят в суперсерии с клек, други след тренировка за гърди или гръб. Може да го правиш преди тренировка за гръб, така ще наблегнеш на него.

казано от Egatipower на 29.10.10, 17:42:

Тук пишете Кога?Как?Колко серии и повторения? и т.н. относно ПУЛЛ-ОУВЪР.......Мисля чи това е доста важно....и искам да се информирам

E**хти шефа “тук пишете”,ти нареждаш ли ни нещо или е такъв начина на изразяване попринцип?

“Кога”-както ти е написъл колегата зависи от това дали искаш да акцентираш на упражнението!
“Как”-изполвай търсачката на форума или в менюто “Упражнения” го намери !
“Колко серии и повторения”-Си е отново напълно индивидуално и си избираш ти!
И във форума има достатъчно теми,че да разбереш отговорите си на всичките си въпроси,а и на повече!

08.11.10
15:36

Добре ако правя Пулла с Гърди и трицепс...след гърдите ли или след трицепса...Аз мисля след гърдите 4х8…но не съм сигурен кажете вашето мнение :):)

08.11.10
17:34

Прави го след гърдите и преди трицепса. А в ден с гръб след гърба. Може да правиш по 3 серии с 10 или 15 повторения. Да ти кажа след втората-третата серия усещането не е вече толкова силно както на първите 2 и няма смисъл от повече.

09.11.10
18:51

значи правилно го праа само повече повторения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1