30.10.10
17:23
поне за глюкозамина има и положителни и негативни коментари ,като дори има твърдения,че е плацебо и не било възможно прием на таблетки глюкозамин да има ефект
за другите две не съм много запознат.. та ще се радвам ако разясните как стоят нещата и с трите.
и ако някой е ползвал нека сподели впечатленията си
30.10.10
19:04
По-продължителен прием. Няма как да има осезаем ефект, това да не ти са стероиди.
До 21 годишна възраст не ти трябва такъв вид дабавки.
Според мен помага. Дори и по-евтиния от аптеките. До 2-3 седмици дава ефект, но след това човек трябва да се пази. Да се намали временно натоварването на раменете или краката. Иначе се получава затворен кръг травма-глюкозамин-пак травма-пак глюкозамин и т.н. до безкрай. :)
Еми то зависи от целта,ако е травма,едва ли ще помогне,ако е за износени стави,глюкозамина помага,след 20-30 дневем прием и поне 3 месеца,и да не е под 1500мг....
Лично при мен,след като спра за месец да го пия и започват болките...сега започвам да пия такъв със хондроитин и мсм...ще видя какъв ще е ефекта.
01.11.10
15:46
целта е по-скоро профилактична,но като се има в предвид предишна травма и застудяването на времето.
значи да разбирам,че трябва по-продължителен прием,за да се усети някакъв ефект.