Упражнения и още нещо.

US

08.03.05
22:46

Значи решил съм да ставам ‘ЯК’  :lol:
Значи искам от сега до края на лятото да тренирам обаче само вкъщи без тренировъчни зали.Целта ми е да свалям килограми в същотото време да оформям КОРЕМ (най-голямата ми цел) и останалите мусколи,чрез коремни преси,тичане,подскоци на въже и подобни,БЕЗ ТРЕНИРОВЪЧНИ УРЕДИ.Имам горе долу сформирана програма за преси ,няма да я изкам от ваз,но искам вашето одобрение.Кое е най-доброто време за тичане следобяд ?! Щото когато съм сутрин на даскало не ми се става в 6 часа  :)

Общо взето знам,че всичко без подходящата диета не става ,но всички диети които гледах из форума и из сайта..са ЪПСУРД за мен.Немога всеки ден да купувам едни и сущи ‘филета’ или разни ‘извари’ и такива..Предложете няква диета която да включва повече плодове и продукти които ги имаме ежедневно.

Ръст - 184   Тегло - 84   години - почти 15
Някой може да каже,че съм си съпер обаче искам да си стегна ТУМБАКА..мноо е распуснат..

09.03.05
09:27

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти, времето прекарано тук да приятно и ползотворно за теб.
А сега на въпроса - решил си да ставаш “ЯК”, искаш да стегнеш корема, ще тренираш вкъщи без уреди! А и диета не можеш да спазваш. Сам се сещаш как звучи това :D Ще опитам да ти дам някои насоки:
1. Преди корема е добре да правиш и другите мускулни групи(доколкото е възможно) . Може би нещо такова: лицеви опори 3х10 (започваш с крака на земята и постепенно с нарастване на възможностите ги качваш на все по-високи повърхности); тилни опори; разтваряне за рамене и сгъване за бицепс с някакви утежнения; гребане с една ръка ако имаш туба или нещо подобно. Клекове без тежест, сиси клекове (клякаш без да се сгъваш в кръста, като се държиш за нещо). Прегледай и това за още идеи.
2. Щом не можеш да тичаш сутрин, прави го когато можеш. 3-4 пъти седмично по около 30 мин. с неголяма интензивност.
3. За храненето - яж често и по малко (на около 3 часа). Изключи всякакви тестени и сладки изделия. Това, вярвам, можеш да направиш.
Успех! Ако имаш въпроси, питай спокойно. :)

09.03.05
15:44

Аз в началото тренирах у нас. Като лост за бицепс можеш да ползваш някоя по-дълга точилка с накачени на нея туби с вода. Идеално става след като се научиш да ги балансираш, защото можеш да променяш тежеста. Като ги сложиш в единия край на точилката напрягаш едната ръка повече, а в другия - другата. За трицепс коремни преси с максимално събрани ръце, а за гърди - обикновени. Готино упражнение е и това: с изпънати ръце вдигаш лоста с тубите пред теб до равнището на главата и после го отпускаш. За корем - или вдигане на крака от легнало положение, или нормални коремни преси. За по-добър ефект можеш да ги правиш и по-бавно - дава добър ефект, НО внимавай с кръста, че веднъж бая се прецаках така.
За хранене вземи си ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ и ОВЕСЕНИ ЯДКИ. Мешай с кисело мляко и мед и яж. Ще качиш маса бързо. Намали биричката и мазните храни - по-бързо ще изчистиш корема.
Това е от мен - надявам се да ти е помогнало поне малко. Разрови се в сайта - има много полезна информация. Айде успех и постоянство! 8)

BA

05.05.05
11:03

[quote author=“US”]... 184   Тегло - 84   години ...
Някой може да каже,че съм си съпер обаче искам да си стегна ТУМБАКА..мноо е распуснат..

АХХАхахахАХха доста се чудих на това но накрая се сетих  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1