"Сериозен" стак за чиста ММ - дайте предложения

01.11.10
19:34

Здравейте.На 18 год. съм,185 см. около 90кг. тренирам от 2,5 год. и спазвам хранителен режим.Обмислям да направя един стак скоро време,но се чудя точно какви продукти да съчетая.Искам нещо повече от креатин (може и него да го добавя),но не и прохормони (ако реша да почвам сериозно нещата,директо ще мина на химия :) ).Та,засега съм се насочил към тези продукти :

1.Pink Magic - да знам,че се води тест. бустер,но уж няма нищо общо с трибулуса,а и четох ревюта от хора които са бая доволни и са около 20 годишни.Все пак,оставям ви да ми препоръчате нещо друго.
2.Креатин - единия вариант е да го включа към “цикъла”,а другия е да го добавя след свършването на Pink Magic-a или който др. продукт съм взел.
3.Протеин - съм осигурил
4.BCAA - тук ако може да ми препоръчате някои изгодни,но и да са на добра марка разбира се :)
5.Витамини - също съм осигурил

Вие какво мислите за този стак и към какво бихте ме насочили?

КК

01.11.10
19:36

Аз бих взел Пинка + сайтек кре-алкалин + сайтек бцаа. В момента пия точно тези и съм адски доволен (на 21 съм и да - пинка няма общо с годините). Ще си взема USP Modern BCAA да пробвам като ми свърши сайтек бцаа-то и предполагам няма да се разочаровам, че от вдигането на силата от пинка, възстановяването ми куца доста. Така че ако ти се дават пари за БЦАА се мятай на него, по ревютата в чуждестранните форуми изглежда извънземен :) Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 01.11.10 19:41.

01.11.10
19:52

Определно взимай Pink-a, относно БЦАА-то, най - изгодните на пазара са тези на SCITEC, после тези на Primaforce. Ако търсиш нещо по модернизирано, взимай Modern BCAA, или подобния вариант на Scivation - Xtend. Всички са добри, действай ; )

01.11.10
19:57

На 18 години, забрави за тест бустер и/или  Pink Magic. Ще си хвърлиш парите на вятъра. На 18 годни, колко повече да вдигаш тестостерона и за какво?

Вземи си креатинова матрица за 2 месеца, азотен бустер , бета аланин - 6 гр на ден, БЦАА 1 кг на Scitec, пий по 20-25 гр на ден, разпределни около тренировката - преди, по време и след, към тях добавяш витамините, протеин в големи дози сутрин след ставане и след тренировка, Казеин - преди лягане, ензими за по-добро усвояване на протеина, рибено масло 3 гр на ден, и си готов.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.11.10 20:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1