Студени ръце от лостовете

АЧ

01.11.10
21:03

Има ли възможност ръцете през повечето време от деня ми да са ми студени, да ми стават червени  и да се напукват от горе от лоста?  Набирам се в това студено време без ръкавици.

АН

02.11.10
17:07

Kупи си ръкавици.

AZ

02.11.10
18:10

За напукването-от студа е.Ако е по дланта е възможно да е от лостовете,но ако е отгоре,не е от това.Решението е да носиш ръкавици(обикновени,за да ти топлят) и да си държиш ръцете на топло и на завет.Имам един приятел със същия проблем,маже си ръцете с гъша мас и му помага.

АЧ

02.11.10
19:23

От горе е. Купих си днес ръкавици за лост ( те са за колело де, но и за лостове стават).

02.11.10
20:39

Лоста съчетан със студа допринася за напукването отгоре. Пробвай крем за напукана кожа и носи ръкавици или ръцете винаги в джоба ;)

02.11.10
20:39

Щом е отгоре, най-вероятно е от студа, ако тренираш на открито.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1