Креатин Въпросче

02.11.10
12:27

Здр вече 2 дена пия SCITEC NUTRITON 100% CREATIN fitness1.bg/scitec-pure-creatine/ има ли някои които го пие същият ? Също да ми кажете вашето мнение за този продукт =] и да ли да го пия по същият начин по които е показано >

Начин на употреба : Зареждаща фаза (1-ва седмица): Осигурете по една доза (1 чаена лъжичка) креатин за всеки 15 килограма телесно тегло.

Поддържаща фаза (след 1-та седмица): Приемайте по 1 доза креатин за всеки 30 килограма телесно тегло.

Приемайте креатина след тренировка и преди хранене, заедно с прости въглехидрати.

CI

02.11.10
17:18

Не е задължително да има зареждаща фаза. Най-добре пий по 5 грама преди и след тренировка, в нетренировъчни 5 грама сутринта. Ако решиш да спазваш предписанията за доза на килограм, разбирай че се има предвид чистото тегло т.е. без мазнините (примерно ако си 100кг и 20% мазнини смяташ за 80кг)

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 02.11.10 17:19.

21.11.10
11:48

аз мисля да си го закупя същия , но имам въпрос . пия уей протеин на сайтек и въпроса ми е става ли да ги съчетая 2те ? ще има ли ефект да кача за 4 месеца мускулна маса ( започнах пак преди 2 месеца ) ? и има ли странични ефекти ? МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

HE

21.11.10
16:48

казано от djangrr на 21.11.10, 11:48:

аз мисля да си го закупя същия , но имам въпрос . пия уей протеин на сайтек и въпроса ми е става ли да ги съчетая 2те ? ще има ли ефект да кача за 4 месеца мускулна маса ( започнах пак преди 2 месеца ) ? и има ли странични ефекти ? МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ефект няма да има!!! Трябвало е да почнеш с добавките примерно 2 месеца преди тренировките. :D
Сега спираш тренировките за около 3 месеца и на четвъртия почваш само добавките без абсолютно никъкви тренировки и си готов за мр. Олимпия. Сега само хабиш магическите прахчета  :D

6T

21.11.10
16:54

djangrr
Потребител
Дата: 22.07.2009

За година и 4 месеца прекарани във форума направи ли си труда да прочетеш ВАЖНИТЕ ТЕМИ? :)

21.11.10
17:14

head_hunter много си забавен
6tukata чел съм ги . Какъв ти е проблема ?

HE

21.11.10
17:26

казано от djangrr на 21.11.10, 17:14:

head_hunter много си забавен
6tukata чел съм ги . Какъв ти е проблема ?

Тц, тц ама и отношение има младежа.
Малко по-надолу погледна ли - има я същата тема? Всъщност точно тази комбинация е коментирана до припадък, че и малко след това във форума. Ако ги беше чел или поне да беше ползвал търсачката щеше да си отговориш, но друго си е да се изпуснеш в темата на някой друг  :D
Спокойно имаш 4 месеца ще станеш мнгоооо здрав. :D

п.п. Ама ти и сега си си як 175 см, 66 кг. за какво ти е да тренираш? Пък и така както говориш на хората зад монитора съм сигурен, че си много корав и ги пердашиш по 5-6 такива пишлемета дето ти обясняват да четеш  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.11.10 17:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1