Прием на глюкозамин?

03.11.10
16:28

Здравейте съфорумци, имам въпрос към вас. Днес си взех глюкозамин + хондроитин + msm на Ultimate Nutrition. На опаковката пише да пия по 3 таблетки на ден, та въпроса ми е: на веднъж ли да ги приемам тея 3 таблетки или на различни приеми, защото преди това вземах глюкозамин на Universal и там беше описано да се приемат дневно 6 таблетки разделени на 2 или 3 приема.

DO

03.11.10
17:13

сравни каква е концентрацията м/у едните спрямо другите.т.е. логично е дозата на в-та да е една и съща.
но за по-сигурно аз бих потърсил информация от производителя

03.11.10
18:11

Това го сравних, в едните дневната доза е 6 капсули, другите дневната доза е 3 капсули и съдържат същото к-во глюкозамин (1500мг), но там не пише тея 3 хапа на веднъж ли да ги пия или на 2 или на 3 приема на ден това ми беше въпроса.

Мнението беше редактирано от Петър на 03.11.10 18:14.

DO

03.11.10
18:53

до колкото разбирам,щом 6 от едните са = на 3 от другите и първите си ги пил 3х2 то вторите би трябвало да ги приемаш 3 пъти х 1 капсула ако няма някакви допълнителни обстоятелства и специфики.

03.11.10
20:05

3x1.

03.11.10
20:52

Мерси за отговорите, и аз смятам така да направя 3X1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1