Екдистерон , еленов корен ...

Прескочи до:

24.11.11
15:12

Аз съм пил два пъти Thermolife Ecdysten, като и двата пъти съм приемал 3 пъти х 2 капсули или общо 90 мг екдистерон на ден (1 капсула = 15 мг).

Единият път го пих заедно с Трибестан на Софарма, а другият в стак заедно с Mass FX, Трибестан и ZMA.

И в двата случая ефектът е мно-о-о-о-го, ама мно-о-о-о-го далече от “6-7 кг качествена  мускулна маса за курс от 45-50 дена”, но пък и аз не съм очаквал подобни чудеса.

Ако четеш английски, тук: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18500969 е описан експеримент, при който трениращи са приемали по 200 мг екдистерон на ден без някакъв забележим резултат.

Освен това за пръв път чувам за фирмата произвеждаща продукта, който си посочил.

Напоследък надделява мнението, че екдистерона е по-скоро адаптоген (т.е. позволява на организма по-леко да понася тренировъчния стрес и умора) отколкото да има някакъв реален ефект върху натрупването на мускулна маса.

С две думи според мен ще си дадеш парите на вятъра.

24.11.11
18:09

Истината е,че в началото взех от фитнес залата да чета една брошурка,започвайки с нещо от сорта на:

до сега си тренирал здраво и много упорито,но не си постигнал желаният резултат.Новият продукт заместител на стероидите е ключа към резултата.Ако преди просто си мечтал сега наистина ще успееш  за 45-50 дневен курс с този продукт и качествена тренировка да станеш почти като Рони или Арнолд (и следва снимка на Рони Колман :D)

Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.11.11 18:10.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1