05.11.10
13:00
Здравейте,преди известно време тук имаше статия за екдистерона и се поинтересувах повече и виждам ,че е доста добър продукт,на места даже го наричат природен еквивалент на анаболните стероиди,като повишава разгражданете на белтъци в мускулите ,изгаря мастните клетки и повишава азотния баланс.
Та въпросът ми е някой използвал ли го е и дали е имал този положителен ефект ,които се споменава .
Четох ,че по евтиният начин в българия да си земеш е като си купиш еленов корен ,но четох в един сайт ,че в този продукт има само 5% екдистерон ,което мисля ,че е малко.
Ако може някой да ми даде някаква ориентировъчна цена на екдистерона .
Поздрави
Ами аз бях чувал за някакъв екдистерон на musashi ,които варираше около 30 - 40 лв. ,ако не се лъжа.Също ,някои зимал ли е от еленовият корен.
Може ли някои ,който е взимал екдистерон да изкаже мнение от добавката .
Мнението беше редактирано от KHAN на 06.11.10 13:09.
06.11.10
14:58
Този на ThermoLife уж е най - добър..
Добре във този българския еленов корен ( намирам един Левзея на цветелина оод ) колко екдистерон има да кажем във една таблетка или нещо ориентировъчно да знае някой ?
http://www.tzvetelina.com/bilki/elenov.html Значи аз от тука видях ,че има 5% екдистерон.
“Левзея” съдържа екстракт от корени на една от най-известните, стимулиращи билки - Rhaponticum cartamoides (Маралов корен, Левзея сафлоровидна), стандартизиран на 5 % екдистерон.
07.11.10
09:06
http://www.vemoherb.com/index_sport.html най-доброто решение(качество/цена), Аз лично съм го пробвал и останах приятно изменадан :)
Да това изглежда много добре стабилно е количеството обаче каква е цената и ако не съм от софия дали ще го има по аптеките :)
07.11.10
12:19
Ами цената беше между 25-35 лв, Аз лично ползвах куриерска фирма(званах на телефона за контакти в сайта и ми го пратиха).
Пф супер май ще се пробва другия месец :D Ти доволен ли остана ? какво усети ? :)
Вярно това предложение е доста добро ,95% бета екдистерон е доста .... :) Знам че в аптеките можеш да си купиш еленов корен ,но в него има само 5% екстракт екдистен .
07.11.10
15:32
Ами не вярвах, че ще има голям ефект и “плацебо” ефектът го изключваме. След парвите няколко дни започнах да се чуствам доста тунизиран и тренировките ми станаха малко по-тежки, след 15-стия ден вече имах видим прогрес, а в края на приема бях с около 2-3 кг отгоре при това чисто(по лични наблюдения и талията не ми беше мраднала) което е доста и Аз го отдавам на по-доброто усвояване на протеина заради екдистерона. Такаче взимай смело и като го почнеш увеличи леко дневния прием на протеин, ако всичко правиш както трябва ти гарантирам видим прогрес. Успех ! :)
При положение , че минималната ефективна доза е от 5 до 10 мг на кг телесно тегло , което означава , че за 1 70 килограмов човек трябва към 600 мг на ден , и при положение , че тоя на вемохерб е на двойно по-ниска цена и е с адекватна доза от 245 мг май как да избера тоя леостан , който за да ми стигне за 1 месец тряя си купя 10 опаковки .. :)
07.11.10
17:13
Хе хе чакай малко :D
И колко лева горе-долу трябва да се похарчат според вас за вашия продукт че да стигне за 1 месец и да се качи 6-7 кг чиста мускОлна маса :D
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 07.11.10 17:13.
07.11.10
17:40
казано от hardrlz на 07.11.10, 17:37:
Доста бързо го делийтнаха :D
Аааа ‘Шиктир :(
сега няма да разбера как да увелича чистата си мускОлна маса със 6-7 килограма за 1 месец ;(
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 07.11.10 17:41.
Най-изгодния Екдистерон е на Sci fit ecdysterone.Екдистерон 300 на СайФит осигурява впечатляващите 300 мг от силния билков екстракт във всяка капсула.
Да на Sci fit е доста изгоден също , но дали е хуваб
Мнението беше редактирано от hardrlz на 08.11.10 15:38.
08.11.10
16:08
Аве някой ще каже ли дали това наистина има анаболен ефект и на какво действа-на тестостерона или на нещо друго... !?
Аз от 15 дни ползвам екстракта Еленов Корен от този на Цветелина ООД и имам леко повишаване на силата, като се има предвид, че съм в креатинова пауза, откакго го започнах. Ще се радвам други хора да споделят впечатления
Мнението беше редактирано от NightElf на 08.11.10 17:45.
По какъв начин използваш еленивия корен - едно шишенце за колко време ....?
Откъде си го купуваш от аптеката ли ?
Тоя е супер малко щом е 5 % , аз бих заложил на sci fit или тоя на вемохерб
казано от Marin Valkov на 08.11.10, 18:12:
По какъв начин използваш еленивия корен - едно шишенце за колко време ....?
Откъде си го купуваш от аптеката ли ?
Купувам го от аптека, по 45-50 капки всяка сутрин на гладно. Трудно ми е да разгранича пласибо ефекта, но поне си знам, че като спра креатина силата ми леко пада, а сега леко се качи. Знам, че е само 5%, реших да го изпробвам от чисто любопитство. Не мога да му дам оценка или да го сравня с други продукти, съдържащи екдистерон.
Този на sci fit определено е по-добър ,но можеби е прекалено силен щот в sial.bg пишеше че се препоръчва за възрастни ...
Намерих ето тозиНамерих ето този silabg.com/bg/product/detail/search_what/ecdy-steel/id/2792/EXPLODE-Ecdy-Steel%20120%20caps. в сила.бг ,които ми се струва добър и на цена ,но не мога да разбера каква му е концентрацията.
в сила.бг ,които ми се струва добър и на цена ,но не мога да разбера каква му е концентрацията.
Мнението беше редактирано от KHAN на 09.11.10 11:13.
Мани го тоя на експлоуд , от него трябва 10000 кутии да си купиш и пак не се знае , малка е концентрацията , взимай на sci fit същия е като другите ,те всички добавки са за възрастни ;) или пък ако намериш някой приятел направете партия за този на дженерик нутришън и го пий в по големи дози , но според мен си вземи на sci fit . И след 1 месец задължително да споделиш резултата ! :)
Ами за този какво ще кажете мисля ,че и той е добър silabg.com/bg/6481-JC-NUTRITION-Edcysterone-Tribol.html .
09.11.10
14:05
на JC Nutrition е...
Добре де, казвате, че на scifit бил изгоден. 60 капсули х 300мг - 65лв в Сила. Николай Маринов каза, че този от ВемоХърб е 25-30 лв, има 60 и 90 капсули, но дори да е взел 60 капсули х 245мг за 25-30 лв мисля, че е доста по-изгодно. Освен това ако дозата е 10мг/кг телесно тегло, то аз съм 110кг - трябва ми към 1гр, т.е. 4 капсули от ВемоХърб, или две опаковки на месец. Ще взема да го пробвам.
09.11.10
20:38
Тъкмо това мисля да пробвам и аз в следващия стак трябва ми точно ама точно такъв ефект
40 мг/ден чист (95-100%) екстракт от екдистерон (20-hydroxyecdysone) са достатъчни, за да се прояви фармакологичният ефект без риск от интоксикация. Съветваме ви да следвате указаните на опаковките препоръчителни дневни дози, поради възможни разлики в концентрациите на екстрактите.
Това ли е дозата?
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 09.11.10 20:41.
Здравейте, аз също съм се запалил по екдистерон-а, щото съм хардгейнър и ми трябва малко кик. Взех си Екдистийл, ама мисля че е лек - при 5мг/кг (за 80кг - 400мг) трябва нещо по-голямо като разфасовка. Ще старирам с Екдийстил, но мисля да взема Вемо или Sci fit . само не знам дали са читави, в смисъл дали е качествен извлека.
между другото на един щатски сайт видях екдистерон на прах, като креатина. Май излиза по-евтино , но не знам дали е устойчив за да мине през стомаха.
То и тука има екдистерон на прах ма не се нзае дали е добър. Аз след месец и нещо си взимам на вемохерб или на сай фит :) И тези които ще взимат отсега да не забравят да споделят кой са взели и дали действа и какъв е резултата ! :)))
казано от tanaki на 10.11.10, 13:12:
Здравейте, аз също съм се запалил по екдистерон-а, щото съм хардгейнър и ми трябва малко кик. Взех си Екдистийл, ама мисля че е лек - при 5мг/кг (за 80кг - 400мг) трябва нещо по-голямо като разфасовка. Ще старирам с Екдийстил, но мисля да взема Вемо или Sci fit . само не знам дали са читави, в смисъл дали е качествен извлека.
между другото на един щатски сайт видях екдистерон на прах, като креатина. Май излиза по-евтино , но не знам дали е устойчив за да мине през стомаха.
E-bol Thermolife
казано от Николай Маринов на 07.11.10, 15:32:
Ами не вярвах, че ще има голям ефект и “плацебо” ефектът го изключваме. След парвите няколко дни започнах да се чуствам доста тунизиран и тренировките ми станаха малко по-тежки, след 15-стия ден вече имах видим прогрес, а в края на приема бях с около 2-3 кг отгоре при това чисто(по лични наблюдения и талията не ми беше мраднала) което е доста и Аз го отдавам на по-доброто усвояване на протеина заради екдистерона. Такаче взимай смело и като го почнеш увеличи леко дневния прием на протеин, ако всичко правиш както трябва ти гарантирам видим прогрес. Успех ! :)
Колега, как раздели приема? На две(три) части в ежедневието или наведнъж цялото дневно количество?
23.11.11
16:25
Четох статията в сайта и силно ме обърка.
Там се препоръчва по 40 мг на ден , а в тази която искам аз да купя има 275 мг на едно хапче и се препоръчва да пиеш 2-3 пъти дневно?
Ако някой от вас е взимал имал ли е страничните ефекти описани в статията и колко е приемал?
казано от Teen Power на 23.11.11, 16:25:
Четох статията в сайта и силно ме обърка.
Там се препоръчва по 40 мг на ден , а в тази която искам аз да купя има 275 мг на едно хапче и се препоръчва да пиеш 2-3 пъти дневно?
Ако някой от вас е взимал имал ли е страничните ефекти описани в статията и колко е приемал?
Не ти направих забележката за да зададеш въпроса в тема посветена на това, а за да почетеш малко повече по въпроса и да разбереш, че нещата не седят точно по начина, по който ги представят поизводителите на добавки.
24.11.11
13:58
И пак не получих отговор,въпреки,че прочетох всички мнения :D
Еленови корени,ала-бала.Викат хората,че пиели по 10 мг на телесно тегло.В сайта пише(и не само тук както видях),че дозата е 30-50 мг и може да стигне до 100 мг без последствия за здравето,както и най-много до 1 грам.
http://ekdisteron.alle.bg/екдистерон-атлетик-легалният-допинг/
цитат:
Екдистерон Атлетик за разлика от забранените стероиди, се препоръчва от спортните лекари да се приема всеки ден по 30-50 мг, но тази доза без риск може да бъде увеличена до 100 мг – всичко зависи от Вашите изисквания към ефективността на продукта и финансовите възможности .
както и:
Екдистерон Атлетик е силен стимулатор и има анаболен ефект при големи дозировки (80-100 мг/ден)
Аз питам главно за това:
Правилна тренировка + Екдистерон Атлетик = до 6-7 кг качествена мускулна маса за курс от 45-50 дена !
24.11.11
14:59
казано от Teen Power на 24.11.11, 13:58:
Правилна тренировка + Екдистерон Атлетик = до 6-7 кг качествена мускулна маса за курс от 45-50 дена !
И аз ти отговарям НЕ! За толкова време и със стероиди едва ли ще стане, да не говорим, че до сега аз читави изследвания за този плевел не съм намирал.