07.11.10
09:36
Привет на всички отделили време за мойта тема!
Другуя месец ще си купя спортни мулти-витамини, но искам да попитам одеве си взех от аптеката на Супра Вит, витамини от серията Active.Мисълта ми е, изобщо освен за напитка с притен вкус, стават ли за нещо друго тези витамини?
Vitamin E 25 mgVitamin b1 3 mgVitamin b2 2 mgVitamin b3 5 mgVitamin B12 5 mcgVitamin C 150 mgNiacin 20 mgFolic acid 0.2 mcgProvitamin A 0.5 mgCopper 0.5 mgIron 3mgMagnesium 20 mgZinc 3 mgManganese 1 mg
Тъй като не пише съдържащите витамини под каква форма са (или ти не си го написал?), ние приемаме, че е най-трудно усвоимата и следователно полза от тях може и да няма.
07.11.10
13:28
абе тези витамини ги препоръчват докторите за апетит уж ги дават ,, но на мен лично са ми помагали ,миналата зима играхме в даскало постоянно баскедбол ,а аз много се потях и като излеза потен и не пия нищо аспирин или аналгин ,,, пиеш си супрата след баскедболен мач ,целия бях вир вода пия 1 хапче и нито мускулна треска нито се разболявах ..
не стават тия витамини според мен.малки дози,вероятно не-оптилано усвояване.лимонадка като цяло :)
друг е въпросът,че аз си увкосявам водата с такива - витамин ц по 240мг на капсулка на ден издумквам към 5-6 такива-много са ми вкусни :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 07.11.10 15:59.