09.11.10
20:47
Здравейте, искам да попитам относно гърдите едната ми гърда стои някак си по-разделена от другата в смисъл, че нали чувал съм, че от фитнеса гърдите се разделят нали и едната изглежда разделена, а другата не. Говоря за канала по средата на гърдите и не стои много симетрично на какво може да се дължи на ген или просто като натрупам маса в гърдите и с достатъчно тренировки ще се оправи. Другото което искам да питам е имам съвсем малко мазнини около пъпа иначе корема пресата ми е добре като го стегна излиза като цяло имам основата стегнат е и може би ще ми трябва да сваля максимум 1-2 килограма и въпроса ми е възможно ли е да орелефя корема без кардио примерно някаква диета от тея НВД ли как се водят или нещо, но без кардио. И още нещо да попитам гледам, че пишете % на мазнините колко % мазнини имате как се изчислява този процент и съответно ще мога ли да го изчисля сам или трябва лекар или друг метод.
Иначе като цяло следя форума, но избягвам да пиша поради причината, че има много по-опитни от мене.
Темата беше редактирана от t-t-tottaly dude на 09.11.10 20:53.