x-factor или hard fx

KR

09.11.10
22:37

след далги размисли и страсти не можах да стигна до решение кой от двата продукта е по подходящ за този стак mass fx +slin-sane +activate xtreme

09.11.10
22:45

MassFX няма смисъл да стакваш със Activate Xtreme, основните им съставки са сходни.
Аз бих избрал MassFX + X-factor (+ HardFX, ако имаш възможност)

10.11.10
14:25

Абсолютно съм съгласен с NightElf. Основната активна съставка и в Mass FX и в Activate Xtreme e divanil и няма смисъл да се комбинират, докато X-factor е на база на арахидонова киселина.

Mass FX + X-Factor - добър стак.

Mass FX + Hard FX + X-factor - още по-добър, защото Mass FX и Hard FX действат по различен начин.

Mass FX + Hard FX + X-factor + Slin-Sane - евала.

Аз съм много доволен от Slin-Sane. Приемам го вече 6 седмици, 15 мин. преди закуска състояща се обикновено от 6 белтъка + 1 цяло яйце + 75 гр. овесени ядки + 40 гр. сурови орехи + 30 гр. стафиди + 1 супена лъжица мед, т.е. доста въглехидрати. Около час, час и половина след закуската усещам мускулите си плътни и напомпани и това усещане продължава няколко часа.

10.11.10
15:09

Да дам още малко пояснения защо не е много удачно да се комбинират Mass Fx и Activate Xtreme.

В информацията за съставките на Activate Xtreme директно си пише, че съдържа divanil (3,4-divanillyltetrahydrofuran) извлечен от корените на коприва (Urtica dioica).

В новия Mass FX Destroyer обаче не е изрично посочено, че се съдържа divanil, а се казва, че една от основните съставки е Urtica Dioica Lignan Extract. Лигнаните са група химически съединения, които се съдържат в някои растения. В корените от коприва се съдържат няколко лигнана (виж http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9434605), които се свързват с SHBG и по този начин увеличават свободния тестостерон, като най-изявено е действието на лигнанa 3,4-divanillyltetrahydrofuran или divanil.

В “стария” Mass FX си пишеше, че има divanil.

Не знам защо от Anabolic Xtreme / Athletic Xtreme са решили да променят етикета и вместо divanil вече посочват Urtica Dioica Lignan Extract.

KR

10.11.10
15:21

Леко скъпо стакче ще излезе но за нова година може да се измисли нещо особенно ако има и новогодишни намаления :D .Да ти кажа чесно и аз сам почитател на ВВД особенно големи количества рано сутрин и след трен.Мисля този стак да го изпробвам.Антов12 ще ми е нужно ли рст след това.

10.11.10
16:08

Само Mass FX + X-Factor също е добър стак, но ще ти трябват 2 или 3 опаковки Mass FX (в зависимост от теглото), всяка по 125 лв. и 2 опаковки X-Factor всяка от по 128 лв.

Аз по принцип държа въглехидратите ниски, но сега съм решил да качвам и освен това приемам доста добавки (Mass FX, Tribestan, Ecdysten, Slin-Sane креатин, бета аланин и т.н.) и затова реших да кача въглехидратите.

След, който и да били от по-горните стакове не ти трябва PCT.

10.11.10
16:10

Ако си се ориентирал твърдо към Test booster-и, прегледай Т-bol( не лоша алтернатива на MassFX ), Prime и  Pink Magic. Тези добавки не влияят отрицателно на собственото ти производство на тестостерон => няма нужда от PCT.

KR

11.11.10
06:24

Аз до някаде сам го пробвал този стак с разликата ,че не бях прибавил хард фх,бях останал доволен от него(особенно жена ми  :D ).Даже миналата зима си направих 2 цикала.Slin sane го приемах по 2 хапа тренировачен (сутрин и преди трен),а в не тренировачен по 1 сутрин.Х-фактора го вземах с третото си хранене и след тренировка (незнам защо точно тогава реших да го пия) мас фх го приемах според опакавката 2 сутрин и 2 вечер.Сега след нова година също мисля да направя 1 цикъл със същият начин на прием(ако има някакви заблежки или критерии кам начина на прием кажете ми ги) само че ще прибавя хард фх пак да видим какво ще стане

KR

11.11.10
09:55

Последен вапрос освен протеин и ак удачно ли е да вкарам 1 азотен бустер примерно джака кам този стак

11.11.10
10:03

Не съм ползвал джак. Купих си 2 кутии NO Xplode. В началото ми действаше слабо (пиех три дози в тренировъчен и една доза в нетренировъчен ден). След това спря да ми действа и дори като, че ли се задъхвам повече когато правя тежки серии на базовите упражнения. Изпих първата кутия, вората я отворих, но реших да не взимам повече и сега ще я подаря на един приятел.

Относно азотните бустери според мен нещата са строго индивидуални . Ако ти действа добре взимаш, ако не ти действа спираш. За разлика от другите добавки ефекта на азотните бустери се проявява много бързо. Лошото е ако вече си дал парите, но не ти действа.

11.11.10
10:11

казано от krali_marko на 11.11.10, 09:55:

Последен вапрос освен протеин и ак удачно ли е да вкарам 1 азотен бустер примерно джака кам този стак

Удачно е, ще допринесе още за повече сила, енергия, издръжливост, тонус и концентрация към тренировките.

11.11.10
10:53

казано от FINISH FIRST на 11.11.10, 10:11:

казано от krali_marko на 11.11.10, 09:55:

Удачно е, ще допринесе още за повече сила, енергия, издръжливост, тонус и концентрация към тренировките.

x2

Винаги има полза от азотните бустери, но задължително трябва да се прави почивка по 1-2 месеца от тях, на всеки 2 месеца.

KR

11.11.10
13:25

знам това но в сила бг silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html се намират в графа азотни напомпващи-заради това попитах да не дам пари на вятара.Александар Маринов този начин на приемане който сам описал по горе удачен ли е или да сменя някои приемания

11.11.10
13:44

Няма много общо с азотните бустери, като изключим бруталното напомпване, което се получава вследствие на заредените с гликоген мускули.
Начина на приемане е супер. Храненето преди тренировка да е 2 часа преди това и да съдържа поне 60 гр въглехидрати.
Поздрави

KR

11.11.10
14:10

ок но моето предтренировачно хранене е протеинов шейк и бустера го вземам  1 час след това-грешка ли е това или да изчакам поне 2 часа.Иначе в всяко едно хранене хапвам доста въглехидрати освен последните 2 преди да си легна.Несам превърженик да изчислявам колко грама сам взел,но мисля че е досттатачно за да усетя ефекта на слин шайна.

CI

11.11.10
16:20

Шейка са усвоява по-бързо от обикновеното ядене (за около 30-50 минути )

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 11.11.10 16:20.

KR

12.11.10
05:16

Именно по тази логика пия азотния бустер след 1 час след шейка( но кой знае какъв ефект не усетих)

KR

13.11.10
22:21

Докато се рових в нета за саответният стак(Mass FX + Hard FX + X-factor + Slin-Sane) попаднах на продукт silabg.com/bg/7967-MUSCLE-WARFARE-NMDA-90-caps.html който ми привлече вниманието и мисля да го заменя вместо  Hard FX .Някой пробвал ли го е и как се приема-понежецената е по добра от тази на Hard FX

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1