13.11.10
22:56
Здравейте колеги !
Опради ред причини ми се налага да си сменя тренировъчната програма. Преди цялата седмица ми беше свободна и можех да тренирам без проблем, но сега вече ще мога да тренирам само от понеделник до четвъртък и не знам как да комбинирам всички упражнения за това време и изобщо добре ли е да се прави това, като се има впредвид, че след последната тренировка в четвъртък ме чакат 3 дни почивка ( знам че трябва почивка, но да не стане много ) . За момента мисля да е нещо от рода на понеделник, вторник и четвъртък или понеделник, сряда и четвъртък . Моля за мнението на компетентните лица от този форум . Благодаря ви предварително !
П.С. : става дума за тренировка за покачване на ММ.
Темата беше редактирана от rdashev на 13.11.10 22:56.
3 дни почивка? Имай си на предвид, че след тези три дни ще си в доста добра форма и тренировката ще е доста добра! За това ти предлагам след тези 3 дни почивка правиш една доста добра тренировка почиваш един ден и после пак тренировка и така менкай групите :)
14.11.10
11:33
Не виждам къде е проблема. Ето ти пример - Понеделник - Гърди, трицепс; Вторник - Крака, рамо; Четвъртък - Гръб, трицепс. По 4 упражнения с по 3 серии за големите мускулни групи и по 2-3 упражнения с по 2-3 серии за малките мускулни групи. Ще ти се събират по около 20-23 серии на тренировка, което е в рамките на разумното, особено като имаш 3 дена почивка след това. :)
относно послдния отговор ..и аз съм студент .. и искам да те питам къде тренираш
14.11.10
12:28
казано от rdashev на 14.11.10, 12:19:
относно послдния отговор ..и аз съм студент .. и искам да те питам къде тренираш
Не виждам какво общо има, но...в кв. Зона Б-5, комплекс “Спортна София” :)