обнадеждаващо за бюста

ТH

09.03.05
22:10

започвайки диета и тренировки съответно свалих и килограмчета, което е и целта на занятието, обаче и махнах първо и на-вече от бюста си досега и значително по-малко от долната част на тялото :(  все още не съм постигнала изцяло това което желая за горната част на бедрата и дупето и затова въпреки загубата на бюста си продължавам с режима и тренировките(поне така си казах че няма какво повече да губя и да направя всичко до краи) и както прочетох в една от другите теми маи наистина съм си постъпила правилно. а и много се обнадеждих, защото там пишеше още, че след прекратяването на отрицателния калориен баланс бюста все пак се възтановявал(от което направо ми грейна лицето) :lol:  та въпроса ми е наистина ли е така и трябва ли да правя нещо специално  след като постигна каквото желая с диетата? и не трябва ли да започна още от сега?

10.03.05
10:29

Според мен прави тежки упражнения за гърди (повдигане от лег) веднъж седмично. Но като цяло не съм сигурен за резултата... :roll: (В смисъл дали ще се запази или възвърне..). При отрицателен калориен баланс е трудничко. Но можеш следкато постигнеш желания резултат относно долната част на тялото, да преминеш на нулев калориен баланс и да коригираш нещата.
Поздрави!

03.04.05
18:06

(модерирано от dimitar.mihaylov)

пийвай си бозичка :)

Моля пишете на кирилица!

13.04.05
12:38

Създай си навик (като кафето :wink: ), да мажеш всяка сутрин гърдите си с някой продукт за стягане на бюст + няколко лицеви опори (колкото издържаш)

Когато си под душа и се сетиш редувай топло и студено върху гърдите си -> топла вода и сапун са им враг номер едно :)

И тренирай един път седмично за горна част.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1