Книгите на Белчо Христов (Питона)

14.11.10
11:40

Здравейте приятели,
Интересено ми е дали някой е чел книгите на нашия (бивш) съфорумец Питона. Не искам линкове, не искам и копия от книгата, а само мненията на хора чели книгите. Предварително благодаря!

14.11.10
12:21

казано от nigga на 14.11.10, 11:40:

Здравейте приятели,
Интересено ми е дали някой е чел книгите на нашия (бивш) съфорумец Питона. Не искам линкове, не искам и копия от книгата, а само мненията на хора чели книгите. Предварително благодаря!

Аз лично не съм ги чела, а и нямам намерение да си давам парите за тях. Според мен в тях с синтезирано всичко, което е публикувано в сайта му. Така че ако си го чел, не си давай парите за тях.

Мнението беше редактирано от T-X на 14.11.10 12:21.

казано от nigga на 14.11.10, 11:40:

Не искам линкове, не искам и копия от книгата

Аз пък искам, бих прегледал нещо от “великите, уникални” неща които е написал.
Но със сигурност знам, че не е открил топлата вода.

15.11.10
19:09

Мой приятел я е чел! И няма да повярвате но явно пича доста си прекопирва от тук!

BU

16.11.10
07:24

Аз съм склонен да се съглася,защото Ви вярвам,г-н bad_rado!

16.11.10
13:23

казано от DeadManWalking на 16.11.10, 07:24:

Аз съм склонен да се съглася,защото Ви вярвам,г-н bad_rado!

Поредното уникално мнение. Белчо си разбира, няма спор, но обаче и доста се хвали, което няма да му помогне много. Клиентите му са дърти к*чки с 100 кила сланина по себе си и такива келеши на моята възраст - други няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1