15.11.10
16:54
Не намерих да сте писали за този комплекс,та ето!
Tosh:
3 rounds of: 200m+400m+600m
After each interval, rest the same duration
it took you to run the last interval.
10x100m with 90 second recoveries
6x400m with 120 second recoveries. Don’t
deviate more than 3 seconds on times.
2x1000m with 120 second recoveries.
3 rounds of: 100m+200m+400m
Днес се бях настройл да го направя,но... Тежичък си е-не успях!
15.11.10
17:59
Хаха, не се и очудвам, такова бягане няма никъде, дори маратонците не го правят... За около 4-5 часа може и да го приключиш като между някои бягания трябва да приемеш протеинова пудра, вода, минерали, соли и кво ли не, за да не припаднеш...
До известна степен имаш право.Аз днес направих 3-те рунда и спринтовете и като стана късно реших да спирам.Имах сила за още.Предполагам без 2 по 1000 ще е по- приемливо.Но ще го направя цялото до няколко месеца!
15.11.10
21:01
Зависи какво ти е темпото на отсечките... То след тия 10х100, ако ги тичаш както трябва, ще ти е трудно да бягаш 400 метра под 90 секунди :)
Тук борбата ще е по-скоро в аспект завърщване на тренировката отколко бързината.Като за първи път мисля не е зад да бягаш 400 м под 90 сек.On the other hand -90 сек почивка м/у спринтовете си е стабилно.Май ще опре до willpower накрая.По добре да коментираме след като го направим.Иначе си е зверски комплекс.Заслужава внимание!
Тук пак ще повторя един мой коментар!!!!
Струва ми се, че има хора(не бранкича), които изскачат, списват някъв мега ненормален комплекс и какво...правили ли са го...време да дадат нещо...лично според мен, това е за МНОГО напреднали и луди глави, ако разбира се не искаш да го правиш в стил “крос”...
Не знам...това поне час ще се прави и то предшествано от мнооого сериозна почивка...
Трудно ми е да си спомня, ама имаше едни комплекси дето ги правиш цял ден...1000 набирания, 1000 лицеви...е такива научни фантастики:)))...т’ва TOSH го пиша към тях:)...тука трябва Морис Грийн, Борзаковски, Гебресаласие да се слеят в едно и да го направят:)))..
И рицаря е прав...какво ще да е това хранене, дето ще те зареди за няколко часа пребиване на пистата...ама то ставало без супементи...да бе да...а направете го това на ориз с пилешко...
Мнението беше редактирано от slavko на 16.11.10 13:47.
И мен тоя комплекс ми се стори нещооо... като за извънземни... ама знам ли, може да съм си кекав.
16.11.10
17:25
Този комплекс е ,,.....и един мармот завива шоколада в станиол”....пълна глупост!!!!!
Много негативизъм.Съжалявам,че отворих темата!Нали това е кросфита все пак!Това си е предизвикателство от висша степен на трудност.Ако спрем да хленчим и вместо това си размърдаме задниците, може пък да се окаже друго!Излезе нещо по-хардкор и почват хулите и оправданията.Който го е страх от мечки не ходи в гората.Който не го е пробвал, няма смисъл да пише в темата...
16.11.10
18:53
Хаха...приятел,взе да ни съдиш ли? Ти на това ли казваш хардкор? Този комплекс ще го изкарам на ,,свински тръст” и пак ще го завърша.Казвам,че е безмислен от гледна точка на стаж и опит!То е само бягане и нито е за време,нито нищо!!! Аз,мога да си правя цял ден и да си пия същевременно бирата,докато го завърша! Надявам се,че ме разбираш какво искам да ти кажа.
16.11.10
18:56
Извинявам се за намесата, но аз, с моя скромен английски, доколкото мога да чета и разбирам, виждам, че ясно е написано колко време са почивките и не мисля, че можеш да го направиш в рамките на целия ден... Времето дадено за възстановяване (така да се каже) е недостатъчно дори за глътка вода дето се вика, какво остава за нещо друго...
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 16.11.10 19:27.
няма негативизъм сред нас, бъди сигурен...аз само се ядосвам на тия мазохисти, дето ни карат да се самоубиваме бавно и болезнено:)))
Бранкич, аз даже ти благодаря, че сподели нещо което е сериозно предизвикателство за мен и определено ще го направя...
За хленчене при хора като мен, Иво...няма как да става дума...
16.11.10
19:28
Аз,също съм със скромен английски! Но никъде не видях ,,for time” или нещо от този род! ОК,аз спирам до тук! Всеки има свои виждания и разбирания.
16.11.10
19:31
Дори и аз се замислям дали да не го пробвам... някой ден.. Като добия още опит :D
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 16.11.10 19:31.
просто се замислих, дали тия дет са измислили комплекса са пускали отсечки по 100м. и 400м. да пишат тия абсурдни почивки...наистина темпото ще е...лежерно:))
казано от branki4a на 15.11.10, 16:54:
Не намерих да сте писали за този комплекс,та ето!
Tosh:
3 rounds of: 200m+400m+600m
10x100m with 90 second recoveries
6x400m with 120 second recoveries. Don’t
deviate more than 3 seconds on times.
2x1000m with 120 second recoveries.
3 rounds of: 100m+200m+400m
it took you to run the last interval.Днес се бях настройл да го направя,но... Тежичък си е-не успях!
Бранкич,
Откъде го изрови? Никъде не го намерих описан по този начин...
Най често го споменават под тази форма:
“TOSH”
Run 3 rounds for time:
* 200m
* 400m
* 600m
Rest the exact time it takes to complete each interval. Post interval times to comments.
А на едно място го имаше изписан така:
WOD - Tosh.
Run, Bike or C2, at least 3+ Hours before or after CrossFit:
Swim: 3x (50m + 100m + 200m)
Bike: 3x (1/2 Mile + 1 Mile + 2 Mile)
Run: 3x (200m + 400m + 600m)
C2: 3x (250m + 500m + 700m)
Choose one. Rest the exact time it takes you to complete the interval in each set (Ex: 200m Run takes 35 Sec, Rest 35 Sec, then Run 400m, Rest 400m time, etc…). Bike can be done using an ERG stationary bike with a distance measure, or bike in large chain ring with an odometer. C2 = Concept2 Indoor Rower.
Затова ми се струва, че споровете са безсмислени - не правиш ВСИЧКОТО това бягане, а само един ред, по избор.
Мнението беше редактирано от Vic на 17.11.10 07:20.
казано от slavko на 17.11.10, 07:51:
ахаааа...то това даже след кросфит било...бегай мани:)
Що? Оказа се, че е само едно от нещата, не всичките. Е, след друга кросфит тренировка ще е гадно, но пък ще се получи като на Bootcamp ;).
не не...аз наистина ще пробвам варианта с бягането...много ми допадна като идея...може да увелича почивките...само да е хубаво времето, че доста време ще постоя на пистата:)))
казано от slavko на 17.11.10, 08:13:
не не...аз наистина ще пробвам варианта с бягането...много ми допадна като идея...може да увелича почивките...само да е хубаво времето, че доста време ще постоя на пистата:)))
Да видим:
“TOSH”
Run 3 rounds for time:
* 200m - 1 мин
* 400m - 2 мин
* 600m - 3 мин
Rest the exact time it takes to complete each interval. Post interval times to comments.
Излиза, че за около 40 мин си приключил... Не разбирам защо дълго време ще стоиш?
защото реших да уважа бранкича и модификацията на Tosh, която той предлага, като нов член на кросфит обществото:))))
Извинявам се за острия тон в предния пост.Нещо ме хвана нервата.
А иначе комплекса мисля си е така.Всъщност,незнам на- вероятно Вик е прав.Има и разни други бруталии,особено сега преди малко прегледах един,който си е направо цял ден -8 часа.
Oops wasn’t me :D
Сиг за това ми се е сторило,че се правят наведнъж.То покрай другите не е нещо специално :)
Но ще го направя в този му вид някой ден.Ей така за фъна :)
Мнението беше редактирано от branki4a на 17.11.10 13:59.