Дневникът на prolife

Темата е заключена.

15.11.10
20:09

Здрайте фитнес обожатели! Реших и аз да се включа в тия дневници... изглеждат ми до някаде интересни.. мисля да споделям час от моят хранителен режим и тренировки ;) . Отностно за мен преди 2 дена навърших 18… 1.75 см. съм висок 76 кг. тежа рака студена 38.. напомпена 39.6. Ходя  на фитнес от 6 месеца сериозно без прекъсвания.. От днес “понеделник” започнах нова програма за да стресирам мускула още повече това го правя през 2 месеца.. по принцип искам да наблегна на гърба и програмата ми започва така......

Понеделник - Гръб
# гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения
# набирания - 4 серии по 10 повторения
# мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
# придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 8 повторения
# хиперекстензии - 3 серии по 20 повторения

Вторник - Крака
# клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения
# напади с щанга - 4 серии по 10 повторения
# лек екстензия - 4 серии по 10 повторения
# бедрено сгъване - 4 серии по 10 повторения

Сряда - Почивка

Четвъртък - Гърди , Корем
# повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
# повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
# повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 8 повторения
# пек-дек - 4 серии по 10 повторения
# кoремни преси - 3 серии по 30 повторения
# повдигане на краката от вис - 3 серии по 30 повторения

Петък - Раце
# повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3 серии по 8 повторения
# френска преса - 3 серии по 8 повторения
# трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения
# бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
# бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
# концентрично сгъване - 3 серии по 8 повторения

16.11.10
12:14

Защо не тренираш раменете?Повдигане на щанга и дъмбели от полулег е едно и също упражнение, избeри си само или с лоста или с дъмбелите.Можеш да добавиш нещо за долна част като кофички или кросоувър.

ПП. РЪЦЕ не РАЦЕ

Мнението беше редактирано от Нежния на 16.11.10 16:48.

16.11.10
16:37

казано от martinski на 16.11.10, 12:14:

Защо не тренираш раменете?Повдигане на щанга и дъмбели от полулег е едно и също упражнение, избире си само или с лоста или с дъмбелите.Можеш да добавиш нещо за долна част като кофички или кросоувър.

ПП. РЪЦЕ не РАЦЕ

раменете ми са достатъчно големи да ги тренирам те се товарят достатъчно от гърдите и гърба ... между другото        ПП . избери не избере !

16.11.10
16:50

казано от prolife на 16.11.10, 16:37:

казано от martinski на 16.11.10, 12:14:

Защо не тренираш раменете?Повдигане на щанга и дъмбели от полулег е едно и също упражнение, избире си само или с лоста или с дъмбелите.Можеш да добавиш нещо за долна част като кофички или кросоувър.

ПП. РЪЦЕ не РАЦЕ

раменете ми са достатъчно големи да ги тренирам те се товарят достатъчно от гърдите и гърба ... между другото        ПП . избери не избере !

Аха, ше го имам предвид...

16.11.10
16:56

Доста ми е интересно как изглеждат  тея доста големи рамене. На Кътлар са като баскетболни топки, а бас ловя, че ако го питаш дали са му големи ще каже, че не са.

16.11.10
19:34

какво ще го имаш в предвид бе... на къф ми са праиш както искам тай ще го пиша ... бахти тъпото лапе ... никой не ти иска мнението “в предвид щял да ме има” разбирач ли си ко... по добре си малчи и толкоз това е моя дневник и нямаш правото да ми са правиш на грамотен.. и да ми казваш как да пиша и какво “НЕ” / ” ОТ толкова време се каня да си направя дневник да споделям някои работи свързани с фитнеса ти направо ми развали кефа..”

Мнението беше редактирано от prolife на 16.11.10 19:37.

16.11.10
19:38

казано от prolife на 16.11.10, 19:34:

какво ще го имаш в предвид бе... на къф ми са праиш както искам тай ще го пиша ... бахти тъпото лапе ... никой не ти иска мнението “в предвид щя да ме има” разбирач ли си ко... по добре си малчи и толкоз това е моя дневник и нямаш правото да ми са правиш на грамотен.. и да ми казваш как да пиша ” ОТ толкова време се каня да си направя дневник да споделям някои работи ти направо ми развали кефа..”

Само не ме бий и не бъди толкова агресивен.Няма да те поправям повече, нито ще ти чета дневника :).Това теб не те засяга разбира се, тренирай си и успехи.

16.11.10
20:58

prolife, гледам си от скоро тука. Искаш ли да се задържиш по-дълго във форума? Тогава те съветвам да внимаваш с езика. Дори в твоят дневник правилата на форума си важат.

Мнението беше редактирано от Петко К на 16.11.10 20:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1