07.04.04
14:21
Такааа :)
идеята ми е такава - какво ще стане с протеина на прах, ако примерно го ‘ръгна’ в сместа за палачинки или гофрети?
Дали при изпичането протеина ще се прецака или изобщо дали ще му стане нещо, така че да буде неусвоим и негоден?
07.04.04
18:55
#1
Не няма да пострада :), що се отнася до протеина в храната, топлинната обработка ускорява смилаемостта му.
10x bro.
Аз за този на прах имах предвид, то е ясно за другия :)
Това чул ли си го или си го пробвал и изобщо има ли смисъл?
08.04.04
13:14
#3
Питай Sax, той яде протеинови гофрети :D !
Има такива протеини на които си пише, че са подходящи за добавяне в сместа за палачинки, например,
но марка и цена не мога да ти кажа. Личното ми мнение е, че ако на кутията не пише нищо по-добре не експериментирай.
25.07.08
12:14
#6
Само да вметна, че темата е на 4 години :exclaim:
А как така нищо няма да му стане на протеина?! Няма ли да се денатурира? Тогава ще загуби биологичната си стойност. Не случайно праховете се правят при ниски температури с цел да запазят качествата му и био активността.
25.07.08
12:58
#7
Има си такива специализирани протеини :) като примерно 100% Any whey Protein ON.За други не се сещам,може и да има.
25.07.08
20:24
#8
А ако протеина се добави към топло...мляко например?