Хранителни добавки Scitec ?

17.11.10
18:28

Здравейте,
имам въпрос относно Scitec,кой хранителни добавки ще ми препоръчате и как да ги съчетая.
Спрял съм се на Scitec PRO MIX+BCAA FLAVORED+EGG PRO+G-BOMB.
Искам да направя повечко релеф,чудя се при положение че имам Bcaa за възстановяване да взимам ли G-BOMB,въпреки че в момента употребявам G-BOMB и съм доста доволен от него.

взимай си ги и двете не пречи ..

17.11.10
19:43

то ясно че не пречи от чиста финансова гледна точка,защото ако не е нужно няма смисъл

17.11.10
20:03

казано от lobitko на 17.11.10, 18:28:

Здравейте,
имам въпрос относно Scitec,кой хранителни добавки ще ми препоръчате и как да ги съчетая.
Спрял съм се на Scitec PRO MIX+BCAA FLAVORED+EGG PRO+G-BOMB.
Искам да направя повечко релеф,чудя се при положение че имам Bcaa за възстановяване да взимам ли G-BOMB,въпреки че в момента употребявам G-BOMB и съм доста доволен от него.

По-добре вместо промикс си вземи 100 % whey или изолата на Scitec ,че в тоя промикс не се знае какъв процент има соев протеин.А относно G-bomb - всичко зависи от това дали ти се дават пари ,ако имаш го взимай.

Мнението беше редактирано от shinoK на 17.11.10 20:04.

17.11.10
21:19

Изглежда няма да имам възможност да взема и bcaa и glutamin,защото като видях колко пара ми излиза ми стана лошо.Така че кое да избера bcaa или glutamin

17.11.10
21:36

казано от lobitko на 17.11.10, 21:19:

Изглежда няма да имам възможност да взема и bcaa и glutamin,защото като видях колко пара ми излиза ми стана лошо.Така че кое да избера bcaa или glutamin

Bcaa

18.11.10
17:58

Какво ще кажете за ANABOLIC WEY ?
silabg.com/bg/2940-SCITEC-ANABOLIC-WHEY.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1