18.11.10
14:52
Да споделя малко опит от вчерашното ми готвене. Слагам в тавата, отделно увити във фолио, малко мазничко на вид месо от свински бут, имаше некви мазни жилки в него и половин пиле, без кожа, горе-долу изчистено от мазното под кожата, колкото успях. След 1 час вадя тавата, кво гледам, фолиото със свинското супер сухо, а това с пилето мазно та чак протекло мазнотията в тавата отдолу. Е то по-добре тогава прасешко да муам, бал съм ти птичето, досега наблягах предимно на него, ама се замислям дали да не почна прасешко и кравешко да ям само. И евентуално конско ако успея да си намеря
19.11.10
08:53
#1
всичко опира до количеството. Мазничкото не е толкова лошо. Защото засища идава вкус.
Прасешко... Свинско се казва бре :D
Иначе яж което ти е по-вкусно, важното е мръвка да има :)
Което ти е вкусно, това яж. От животинските мазнини недей бяга - дава доволно количество енергия и спомага образуването на тестостерон.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.11.10 12:22.
19.11.10
13:05
#5
Ако може да се перефразира един популярен виц - и риба.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 19.11.10 19:42.