10.03.05
11:03
Първо искам да кажа, че доста време се рових из форума(това го казвам предварително за тея които веднага ще ми кажат:А бе братле такава тема вече е пускана-порови се малко) :roll: .
Сега на Въпроса: Искам да кача много маса, но искам горе долу да не качвам мазнинки(не казвам въобще да не се поомазня), и затова почнах да бягам всяка сутрин след ставане(преди закуска-на гладно)-но в залата кадето ходя има доста разбирачи които твърдят, че като бягам горя много яко и мускули.Та затова ви моля и за вашето мнение.
Искам да кажа че съм много стриктен в тренировките и в храненията си(приемам по около 200 грама качествени белтъци на ден/ тежа 67 кг-и въглехидрати си приемама като период за маса)
Ако някой преди да си каже мнението иска да разбере какъв тип съм:Казвам че участвам в ONline състезанието на MUSKULI.COM и съм със същият Username както и в форума-надявам се че това няма да се приеме като някоя рекламна кампания за мен.
благодаря ви предварително и ви моля само за компетентни мнения :)
Здравей! Според мен, ако искаш да качваш, то бягането трябва да ограничиш до около 30мин в нетренировъчните дни.
За да не се омазниш много, калорийният баланс трябва да не е много в плюс. 500-700 ккал отгоре са добре. Ще добавя, че щом ти трябва много маса, а я искаш по-чисто, трябва да се заредиш с повечко търпение. Около 1кг на месец почти чист мускул би трябвало да е нормално да качваш. Това е засега.
Поздрави!