Въпрос за допинг

UC

21.11.10
18:43

Добър вечер , аз съм щангист и искам да попитам ако  за кратко време преди състезание взимам NO explode или HOT BLOOD или GREEN MAGNITUDE или WHITE FLOOD еднократни дози  ще ме дисквалифицират ли за допинг ?? Много ми е важно да разбера, моля без подигравки и излишни мнения :)

ВН

21.11.10
19:58

Преди всичко, разкажи ни какви тестове ви правят. Кръв ли, урина ли?

UC

21.11.10
20:14

казано от Владимир Недков на 21.11.10, 19:58:

Преди всичко, разкажи ни какви тестове ви правят. Кръв ли, урина ли?

Урина.. няколко дена преди ПРЕДНОТО състезание взех няколко еднократни дозички Green Magnitude и за 2 дена покачих 5кг на движение ( изтласкване и изхвърляне ) което е СТРАШНО МНОГО . И на състезанието също взех , но не ме провериха за допинг. Ако с тези изброените от мен ме дисквалифицират кажете някое което може да е и с по - слабо действие, но да минава допинг контрол.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1