21.11.10
20:17
Тази година съм кандидат студент и останалото време извън залата го прекарвам главно в учене.Интересуваме има ли някаква добавка за стимулиране на мозъка и повдигане на настроението,защото по цял ден съм като труп.
Благодаря.
Syntrax Cerebro! Ако успееш да намериш евентуално из чужди сайтове някакви останали количества...в което обаче силно се съмнявам, защото моят опит преди ок.половин година завърши с неуспех.
Това бе един наистина поразителен продукт!
Можеш да опиташ и NOW Brain Elevate, но той в сравнение с Церебро е слабичък.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.11.10 20:35.
21.11.10
20:41
В 4 клас пиех едно “Ментат” и станах национален шампион по математика :D
21.11.10
21:20
ХАаХахаХАхХАхааХ :D:D
ПП - До колкото помня някои от старите теми за тея работи - цереброто не се ли комбинираше с гинко билоба или с нещо друго :?
ХАаХахаХАхХАхааХ :D:D
ПП - До колкото помня някои от старите теми за тея работи - цереброто не се ли комбинираше с гинко билоба или с нещо друго :?
Не че не може да се комбинира, но не е задължително. Церебро има винпоцетин, който лишава от смисъл гинкото.
Цереброто е комбинация от - healthstore.bg/CEREBRO-90-kapsuli.html
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.11.10 22:16.
22.11.10
07:19
Толкова ли е било добро това Серебро, чак ме хваща яд, че сега не мога да го пробвам.
Не, че ми трябва подобен, но това ще да е доста добро.
23.11.10
13:10
объркал си форума пич
питаи шахматистите от другият форум:))))))
23.11.10
16:36
Stay natural, play sudoku!
Толкова ли е било добро това Серебро, чак ме хваща яд, че сега не мога да го пробвам.
Не, че ми трябва подобен, но това ще да е доста добро.
Истината е, че върху мен и още двама души, на които съм го препоръчвал ефекта бе поразителен без грам да преувеличавам.
Щом е бил такъв уникален продукт и е имал ефект защо са го спрели,има ли някаква информация ?
Ментат на фирма Хималая. Има го в аптеките и струва около 1.50лв за 25-30 таблетки
Ментат на фирма Хималая. Има го в аптеките и струва около 1.50лв за 25-30 таблетки
Ще споделиш ли нещо повече за ефекта ?
По 3-4 на ден се вземат. По-лесно запомням определено и концентрацията ми се засилва. Не е нещо особено,но е в + при учене.
25.11.10
21:57
DMAE на NOW.Вече трима познати го ползват и го хвалят много.Засега това май е единствената добра алтернатива на Cerebro.
26.11.10
12:19
Причината е липса на суровина.
това звучи повече от смешно.
по-вероятно са го спрели за да потулят някакъв скандал около него и срив на реномето на фирмата от колкото липса на суровина.
Причината е липса на суровина.
това звучи повече от смешно.
по-вероятно са го спрели за да потулят някакъв скандал около него и срив на реномето на фирмата от колкото липса на суровина.
Всякак може да ти звучи. Това е официалната версия. Какво може да се крие зад нея само може да гадаем ;) Лично аз никъде из западните форуми не съм чел за скандали отколо Церебро.
Официално продуктът не е спрян от производство. Имаше го на сайта им до скоро. Сега нещо и сайта им неми се отваря :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.11.10 15:05.
24.01.14
16:17
Модерация: Писането с главни букви според netикета се приема за викане и не се толерира тук!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.14 16:19.