Болка в дясното рамо.

22.11.10
22:37

Здравейте колеги. Тренирам раменете си в петък с краката и ми се случи два поредни петъка да нямам много време за тренировка и вместо да пропусна аз ходех и тренирах както обикновено, но проблемът беше, че бързах и правех по-малко почивка между сериите и така претоварих дясното си рамо. При треноровката ми за гърди (понеделник) усетих лека болка в дясното рамо при вдигането от лег и полулег. Веднага си помислих, че може да съм претренирал раменете, но не спрях да тренирам. Така вече около месец тренирам гърдите, но спрях рамото защото там болката се засилваше с всяка тренировка. И при гърдите постепенно се засилваше болката докато не стигна момент в който се замислих,че проблемът не е толкова малък и спрях и тренировката за гърди. Забравих да спомена, че болката я усещам в средната глава, и точно при разтваряне на дъмбел в страни. Мисля, че с това упражнение претоварих рамото, дори като хвана два дъмбела за разгрявка по 5 кг. в упражнението Преси с дъмбели за предната глава на рамото ме пронизва средната му част. От тази седмица ще тренирам ръцете, гърбът и краката, докато не намеря решение на проблема и ако има някой, който може да ми помогне ще съм много благодарен. Знам, че в краен случай докторът е правилното решение, но може някой от вас да е има подобен проблем и да е успял да го преодолее и може да ми помогне  !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1