най-изгоден продут с Glucosamine/ Chondroitin/ MSM

23.11.10
17:43

Здравейте, имам проблем със сухожилието на трицепса и мисля да пия 2-3 месеца такъв продукт. кой според вас е най-оферта?
колебая се между animal flex, orange triad и now . моля ако знаете и други изгодни продукти и някакви отзиви, който е пил

23.11.10
17:55

Глас за Animal Flex.
Пил съм заради болки в сухожилията/лактите, вследствие прекаляване със френското разгъване.
Много ми помогна. Преди товя бях пил други MSM/Glucosamine продукти, както и Fish OIl със шепите - без никакъв ефект.

23.11.10
17:59

Още един за Флекс-а. Най-ценната добавка за мен, след като имах многогодишен проблем с раменете. Пил съм на ОН и споменатия от теб на Нау, но останах недоволен. Още повече, че във Флекса има и минерали, които имат отношение към заздравяването при контузии.

Мнението беше редактирано от AbSs на 23.11.10 17:59.

CI

23.11.10
20:31

Задължително в най-скоро време си взимам анимал флекс, толкова много стари контузии имам че съм пред инвалидизация :)

24.11.10
09:28

А на мен ще ми свърши ли работа като ме болят самите кости на двете ръце по средата между лакътя и китката? По принцип почна да ме боли от сгъване за бицепс с крив и прав лост и ми беше поотшумяла лятото когато имаше известен период в които не тренирах интензивно, но сега си я усещам почти постоянно.

24.11.10
12:45

Продукт с Glucosamine/ Chondroitin/ MSM…пил съм Animal Flex, но не усетих подобрение в рамото, с което имах проблем.

Сега пия Super Cissus RX на USP Labs , което е от друг тип ( без Glucosamine и т.н.), но ще си позволя да го похваля, защото проблема ми изчезна (да чукна на дърво).

24.11.10
14:29

Не е проблем давата продукта да се комбинират, въпреки че като чета по чуждите форуми много хора се оплакват от силно изразени странични ефекти от цисус-а.

казано от Momchil79 на 24.11.10, 09:28:

А на мен ще ми свърши ли работа като ме болят самите кости на двете ръце по средата между лакътя и китката? По принцип почна да ме боли от сгъване за бицепс с крив и прав лост и ми беше поотшумяла лятото когато имаше известен период в които не тренирах интензивно, но сега си я усещам почти постоянно.

Не смятам, че те болят костите. И няма кой да ти обещае, че ще ти мине болката - единствения начин е да опиташ.

Мнението беше редактирано от AbSs на 24.11.10 14:31.

24.11.10
15:11

Флекса може ли да се използва превантивно и с цел профилактика ?

24.11.10
17:27

Да може. На цена от 60лв добра профилактика си е :D

03.12.10
10:58

понеже за пръв път си зех флекса. нормално ли е това http://img257.imageshack.us/i/dsc01282cg.jpg/ останалите хапчета залепват за кафявото и се боядисват

казано от The_scouser на 03.12.10, 10:58:

понеже за пръв път си зех флекса. нормално ли е това http://img257.imageshack.us/i/dsc01282cg.jpg/ останалите хапчета залепват за кафявото и се боядисват

Да. Напълно нормално е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1