Stromba + ?

Темата е заключена.

23.11.10
23:58

здравейте...искам да се посъветвам с някой по опитен  и затова реших да пиша тук..та въпроса ми е следния.. значи тежа 80кг , висок съм 1.76. имам замазняване в областа на корема и от около година се мъча да сваля 5-7кг. но вместо това стигам до 82-83 и пак се връщам на 80. Работя на смени и немога да спазвам режим. опитвам се да наблягам на тренировките с кардио но резултата е налице. Реших да си взема някакъв стероид и ми казаха че стромба + някакъв фет бърнр и л-карнитин ще ми свъри чудесна работа. стромбата която си купих е 10мг на хапчета...искам съвет с какво да я комбинирам относно л-карнитин или някаква друга добавка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1