Помощ с избора на добавки

26.11.10
21:55

Висок съм 175см и тежа 78кг.На 18 години съм. Ходя на фитнес от около две години, но сериозно от около една. Тренирам 5 дни в седмицата, като минавам всички мускулни групи. В момента пия creatine ethyl ester + arginine + true mass и се опитвам да кача някой килограм. Имам бавен метаболизъм и всичко мнг ми се лепи ( не ям бял хляб, безалкохолни почти не пия, сладко си позволявам от време на време, но в малки количества и гледам да ям повече пилешко месо, яица и храната ми да не е пържена). И сега идва въпросат ми ... смятам да направя пауза от около месец след тези добавки и след това искам взема нещо за орелефяване (проблем ми е само коремът и най-вече паласките), но не искам да изгубя мускулна маса. Препоръчаха ми да взема Cheater relief na BSN + BCAA + някакъв азотен бустер. Ще се радвам ако си кажете мнението за тази комбинация или ми препоръчате друга и да ми кажете на коя фирма да купувам. Благодаря предварително. :)

27.11.10
08:47

Като си с бавен метаболизъм, за какво го жулиш тоя гейнър, пълен с шекер ? БЦАА ще ти помогне да запазиш мускулна маса, вземи и един протеин (изолат за предпочитане) за след тренировка/кардио и сутрин след ставане. Аз от азота по време на чистене файда не виждам, но то си е индивидуално. Варианти за бърнър бол ;]

27.11.10
21:41

Ами човека в магазина за добавки много ме заблуди..... каза ми че геинъра бил много добър и омазняването, ако изобщо го има щяло да е минимално, но не стана точно така. Качих около 5кг за по-малко от 2 месеца, но имам чувството че половината са на корема ....

27.11.10
22:39

Аз трябва да намаля въздуха, че и от него омазнявам, та представям си какво ще стане, ако почна и гейнер... Гейнерът си го допий, но за напред не го купувай. Чийтърса на БСН не е ли продукт, който се взима когато има обилно хранене за да препятства омазняване? Ако си решил да чистиш, най-добре си изпипай менюто (смятай калориите) + големи дози протеин, ВСАА и глутамин и ежедневно кардио (ако не ежедневно то поне 5 пъти в седмицата). Аз така свалих 14кг за 5-6 месеца.

28.11.10
20:55

Ами чийтърса ми казаха, че щял да блокира въглехидратите и няма да качвам на мазнини, БЦАА, за да си запазя мусклната маса докато правя кардио, а бустера да ме държи издут в този период и да не изглеждам прекалено малък

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1