Как да стана...

PI

11.03.05
18:04

мда..така значи искам да ви питам по-точно хората от пловдив от форума...как по-точно да стана културист който да се състезава?
Имам предвид в “Muscle Art” на Ким..там към кой да се обърна?към Ким?към Орлин..или незнам..ако има някой тука от форума който да ми пише...моля ви се!!!ае разчитам на вас!:)
И заглавието го пиши на кирилица де!
Емил
по-здрави

11.03.05
18:14

То и сега можеш да се явиш въпреки, че не си от клуб! Ако имаш предвит зоба отиди в залата :))
по-здрави

11.03.05
19:18

според мен говори с който и да е в залата ким,орлин.. и те ще ти кажат как да се състезаваш за тяхния отбор

DJ

11.03.05
20:25

иди в Рондо и говори с Ким тои шати каже закво става вапрос

11.03.05
20:37

Къде е това, и извинете за глупавия въпрос но Орлин (Стоянов) предполагам, но кой е Ким?

PI

11.03.05
20:50

YODA .. начи Ким тва е собственика на зала “Muscle Art” в Пловдив..ако си от там няма начин да не я знаеш..на Гладстон е!:))
Та..до колкото аз знам той се казва Ким Мерджанов - бивш култорист..сега мисля че е съдия на по-големите състезания! ако нещто съм обуркал..търпя поправак!:)  :oops:  8)  аа иначе от вас някои ходи ли в тая зала???

MR

11.03.05
21:00

ми щом искаш да ставаш културист и мислиш че си достатъчно добър отиваш при ким-а и говорите той ще си прецени дали може да представяш залата му и дали си заслужаваш като инвестиция а той прецени ли че ставаш мисла че може и да ти се збадне мечтата  той е направил немалко момчета  културисти

ЙОДА: ким е евдоким мерджанов той е международен съдия по културизъм няма начин да не го знаеш

иначе и аз тренирах там ама много почна да се пълни с лапета дето заемат сички възможни уреди и се махнах от рондо и ся хода в пералта или в дайкса

Да казва се Ким Мерджанов огромен е трениор на Пловдивската школа и за съжаление съдия.За още по-голямо мое съжаление е може би следващия Президент на БФКФ.В залата съм влизам ама мисля беше по миналата година когато състезанието за малдежи и юноши и национален беше там.Ти като си от Пловдив я знаеш доста по-добре.

13.03.05
22:27

[quote author=“Markus Ruhl”]ким е евдоким мерджанов

Абе така кажете бе, знам кой е Евдоким Мерджанов! Не не съм от Пловдив, трябва може би да питам Биджи!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1