Гади ми се след тренировка

02.12.10
14:28

Здравейте,
  от няколко дена започна да ми се повръща ужасно много, точно след тренировка (още в съблекалнята на фитнеса). Направо не се издържа, чувствам се неадекватно и дори малко ми се вие свят. Едвам се сдържам да не повърна, но след около 30-40 мин. вече е отшумяло и всичко си е наред.
  При положение, че усещам постоянна умора и ми се спи през 70% от деня, дали това са симптоми на претрениране (по-точно гаденето).
  Не знам, дали е от значение, но ще вметна, че пия л-карнетин (2 капсули, всяка една със съдържание 500 мг L-Carnitine) всяка сутрин преди закуска. 1-2 часа преди тренировка пия комбиниран (растителен, млечен и яйчен)  протеин + ч.л. креатин с прясно мляко.

Не пия и не пуша.

Темата беше редактирана от мДобрев на 02.12.10 14:33.

ВН

02.12.10
15:28

Консумираш недостатъчно калории за деня. Това са симптоми на ниско кръвно налягане. Карнитинът няма да ти помогне, състави си по-добро меню.

Исka ми се всяка моя тренировка да е такава, че след нея да ми се повръща ;).... Тва е нещо от типа “Go hard or go home” :). Проблема ти идва както казаха по-горе от малко калории,ниско кръвно и прекалено тежки тренировки(което май немога да реша дали е недостатък :) )

09.12.10
19:37

Дори и да е лека тренировка, зависи доста от интензивността, ако е страшна интензивна няма как да не ти е лошо след това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1