03.12.10
19:16
Здравейте,въпросът,който ще ви задам е малко тъп,не се сърдете !
Имам по-бърз метаболизъм,въпросът ми е какво да направя,за да ми стане метаболизмът бавен ? Да пия много вода или ?
03.12.10
22:12
vatman правилно те е насочил... Няма професионален културист, който да иска да си забави метаболизма... Просто трябва стабилно ядене и тежко трениране, за да стимулираш жлезите си да произвеждат повече хормон, което пък от своя страна е равно на повече мускули.
04.12.10
08:51
Ако искаш да спортуваш правилно, не трябва да си забавяш метаболизма, но за да отговоря на въпроса ти....мускулите са тези, които главно определят “бързината” на метаболизма ти. Ако си стопиш част от мускулната маса ще си забавиш и метаболизма. За да си стопиш мускулите, трябва да правиш много кардио, без силови тренировки и не много добро хранене, като пропускане на закуската, ядене само 1-2 пъти на ден и т.н. :) Успех в начинанието, колкото и странно да е то :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.12.10 08:52.
04.12.10
16:50
Сигурно сте ме разбрали погрешно,искам да забавя метаболизмът си,за да покачвам килограми бързо и да не свалям..
04.12.10
17:04
Просто яж през 3 часа. Тренирай здраво. Друг начин не виждам.
Не е много хитро да си го забавяш ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 04.12.10 17:15.
04.12.10
17:15
казано от Евгени Колев на 04.12.10, 16:50:
Сигурно сте ме разбрали погрешно,искам да забавя метаболизмът си,за да покачвам килограми бързо и да не свалям..
Или сам си се объркал много лошо, или друг го е направил. Имаш много грешна логика. Просто яж и тренирай здраво и ще качваш килограми. Само за твоя информация - ако си забавиш метаболизма наистина ще качваш килограми бързо, но знаеш ли килограми от какво? От мазнини!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.12.10 17:16.