04.12.10
09:55
В момента имам лек силует от коремните мускули за колко време според вас ще успея да ги оформя и изкарам наяве? И какви упражнения да изпълнявам за да успея :) ?
04.12.10
10:18
Относителни са нещата. Здравословно е да сваляш по 1-2кг. на 2 седмици. Зависи и от % на подкожните мазнини, но ако караш бавно, спокойно и както трябва, за 2 (максимум 3) месеца ще си ок. Можеш и да забързаш нещата като вкараш НВД, HIIT кардио, но според мен не е оферта. Упражненията не играят ключова роля. Тя е отредена на хранителния режим. Той е важния при “чистенето”. Тренирай си както обикновено :) Така организма ще пази мускулите, а заради калорийния дефицит ще гори мазнините. :)
Аз мазнини имам само по корема и искам само там да свалям тъй като аз се стремя да качвам кг :) но ще се вслушам в съвета ти и мисля да изпълнявам коремни преси с тежести и т.н :) поздрави, Радослав :)
04.12.10
11:28
Тогава пак обмисли нещата, защото няма как да сваляш мазнини и да качваш кг. Трябва да избереш едно от двете и да ги редуваш. Отделно, че не може да сваляш само от корема :)
04.12.10
17:00
А сигурен ли си, че не може да се качва мускул и да се горят мазнини. Това е напълно въжможно при един добър режим и здрави тренировки :)
04.12.10
17:19
казано от stoyanskiqq на 04.12.10, 17:00:
А сигурен ли си, че не може да се качва мускул и да се горят мазнини. Това е напълно въжможно при един добър режим и здрави тренировки :)
Ок...съглсен съм, че има такава възможност. Вероятността да го направиш е сигурно 20% и то при перфектен режим. Просто, за да качваш мускул както трябва ти е необходим калориен излишък. При калориен излишък организма няма как да чисти мазнини. За да чистиш мазнини ти трябва калориен дефицит. Това ми припомня поговорката, че ако гониш 2 заека едновременно, ще останеш с празни ръце. Играй на сигурно ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.12.10 17:21.