Много пукам... помогнете

11.03.05
22:06

Хора предварително ви благодаря !!!! Значи проблема ми е че като дигам започвам много да пукам,ама наистина много !!!! Колкото по-често дигам и колкото повече кила слагам все повече пукам :((( Ако на някой му се е случвало или знае нещо моля да помогне !!!!!
Пишете на кирилица и заглавието ви трябва да е конкретно! Смених го по темата. Моля бадете по конкретни и точни зан напред!
по-здрави
Емил

11.03.05
22:19

ми всички ще ти кажат да загряваш добре.
ако чак толкова “пукаш” отиди на лекар.

13.03.05
00:17

НЕ слагай кила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз бях така, но 3 месеца еднакви кила и повторения, никакви изсилвания и откази...изобщо дефакто да не правиш нищо дет се вика..умерени тежести, нищо че можеш и с повече, повторения 10-15, МНОГО загряване (едно 10-15 мин отделяй за загряване, аз даже след една година гледам да отделям поне 10 мин за загрявка)
Ако искаш приеми съвета ми, при мен помогна много. Само имай предвид че маса е много малко вероятно да качиш освен ако таман не започваш (както беше моя случай)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1