Възтановяване

06.12.10
20:20

Някой може ли да каже от какво точно са състои възтановаването смисал само сън или още нещо. За съжаление обстоятелствата ми позволяват около 6-7 часа сън на ден даже вечер кат се пребера и ме болят яко очите :x. Може ли от малкото сън да не качавам сила или маса и удачно ли е след самата тренировка да отделя около още половин - един час спъне (на фитнес съм около 8-8.30).
П.С. от към грамотност се старая към подобрение :)

Сън, храна и почивка т.е. намалена физическа активност. Сънят при трениращия е хубаво да е към 8-10 часа. Надали сънят е главната причина да не качваш сила или маса. Преди съня трябва да погледнеш тренировките си и хранителния режим. След тренировка кратка дрямка има положителен ефект, но под кратка дрямка имам в предвид 30-60мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1