Въпрос за добавки

07.12.10
01:00

Активен плувец съм ( вече 7 години ) и съм на на 19 . Тежа 70 килограма 1.83 съм висок и що годе съм с доста добър релеф но искам да го увелича ( все още смятам ,че гърдите са ми прекалено малки ^^ ) да бъда честен смятам ,че ако вдигна 10 кила после 3 от тях изчистя ще постигна желания резултат но проблема е ,че съм със адски бързия метаболизъм и колкото и да ям ефект няма... 3 месеца ядене на квот ми падне не съм мърднал и с 1 кило.... а да не говорим ,че и плуването чисти адски много :)

Та въпроса ми е следния. Доста приятели ми казаха ,че ако искам да вдигна масата за да си увелича размера най добре да взема гейнер ,креатин и BCAA(Вярно ли е това ? ). Попринцип сега съм се спрял на Explode но преди да си взема исках да попитам дали според вас ще ми помогнат да постигна желания резултат :)  на зала ходя 3 пъти седмично и 2 пъти седмично на плуване. Попринцип по мои наблюдения съм Мезоморфен ектоморф.

Въпроса е ,че искам макс резултати да докарам до 3 месеца тъй като идва на гаджето рождения ден и искам да бъда във форма тогава  а не с коремче ( нз кой ми вкара мухата в главата ,че от гейнера се появявало :D ) ^^

07.12.10
01:45

Няма бутон редактирай затова ще го напиша като 2ри пост ( предварително извинение към модераторите :) )

от близо 2-3 месеца съм на Високо въглехидратна диета тренировката ми е около час със 2-3 мин загрявка и 2-3 мин разгрявка и почивка между сериите 1 минута.

тренировката ми е пирамидна ( със всяка серия по 10 повторения се увеличава теглото докато след последната 4та серия се прави допълнителна със повторения докато издържиш )
гърди 50-60-70-80-40(последната около 20-25 повторения)
бедро 60-100-120-210 по 10 повторения
прасец 60-80-100-150 по 20 повторения

тренировъчните ми дни са
понеделник гърди и бицепс
вторник плуване
сряда гръб и трицепс
четвъртък плуване
петък крака и рамо
събота и неделя тичам с приятелката в парка до квартала ( 50 минути спортно бягане около 4-5 километра)

09.12.10
00:35

Най-калоричния гейнер на пазара е MUSCLE JUICE,но от него може да се омазниш,ама щом правиш кардио и плуване едва ли.А може  да си купиш подобрената версия с по-малко захари Muscle JUICE REVOLUTION,а за BCAA на SCITEC,а креатина аз не го уважавам,но много го хвалят  CONTROLLED LABS Green MAGnitude.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1