Animal Cuts - тренировки?

07.12.10
08:18

Здравейте, искам да задам един въпрос относно тренировачните програми по време на приемането на Animal Cuts. Както всеки, който приема добавката и аз искам да намаля мазнините. Сега съм 113кг. и 185см. 29г.,  до преди 2 години бях 85кг ала застоелият живот и неправилното хранене , както и мноооого алкохол ме докараха до тук.До тук с мелодраматичните излеяния, сега искам да задам директно въпросите си.
Доколкото разбирам, а и доколкото аз съм склонен , предпочитам да тренирам всеки ден(както и правя от един месец насам), имам фитнес и велоергометър, спазвам НВД, но немога да си съставя правилна тренировачна програма. В моемнта всеки ден правя леки силови тренировки за да загрея преди кардиото и за да си ускоря пулса:

гърди: хоризонтална лежанка (60кг)- 4-5 серии (8, 12, 14, 12, 8 - повторения); тренирам с едни и същи килограми цялата тренировка, сменям само повторенията!
гърди: пек-дек (30кг) - 3-4 серии (25-30 повторения)
гръб: на скрепец (30кг) - 3-4 серии (25-30 повторения)
бицепс: Бицепсово сгъване с щанга (25кг)- 3 серии  (8 повторения); правя силов бипецпс понеже ми е слаб

накрая 30 мин. велоергометър, като се изпотявам повече от задоволително.
Така тренирам от месец насам за да мога да вляза във форма и да се подготвя за 3 седмичният цикъл с анимала, сега искам вашето мнение относно как да тренирам докато приемам добавката? Моля дайте ми съвет за тренировачна програма, която е минимум 6 дена в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1