08.12.10
21:43
Здравейте приятели , имам следния проблем , отскоро тренирам бокс , а от доста време с доста известен опит тренирам и фитнес (за ММ). Въпроса ми е следния ... желая да ги съчетавам и двете, като имам възможност само 3 дни в седмицата да отделям време за тях. Мисля една седмица да тренирам 2 пъти фитнес и един път да ходя на бокс. Следващата седмица да бъде обратното. Искам да отбележа , че не искам да се занимавам професионално с бокс, все пак съм на 24 и съм малко изостанал ,но искам да науча техниката. Знам , че тези 2 спорта са несъвместими , но със сигурност не съм първия който се е запалил по бокс, докато ходи и на фитнес. Та някой компетентен може ли да ми каже какви трябва да са тренировките в залата понеже не искам да губя от мускулната си маса и да продължа да я развивам ? Кръгови ли ? Или наблягане на някой основни групи , които не участват така интензивно в бокса ? Диетата ми е добра, качвам добре, макар, че съм с бърз метаболизъм. Някой има ли идеи как най-добре трябва да се процедира в такъв случай ??? Наистина ще съм благодарен на отзовалите се ,защото от няколко дена обмислям как най-правилно да постъпя ? Благодаря предварително !!! Николай
Определено трябва да минеш на кръгови тренировки,те ще ти помогнат в бокса а щом имаш правилно хранене няма да свалиш маса само ще я изчистиш.Правилно е,че традиционите бодибилдинг тренировки са несъвместими с боините изкуства.В нета има страшно много примери за кръгови тренировки свързани в Б.И.