питане

11.12.10
22:30

здравеите имам много голяма нужда от вас да ми помогните значи начинаещ сам от скоро почнах фитнес и ми казаха пьрво 1 месец някаде ми трябвало да свикне организма и след това тренеровки за всеки мускол  значи правя 3 дена кардио 2 дена трениране с тежести .сащо ми казаха много голяма диета спазвам я ама спорес мене след като ме разделят на секи мускол тогава сигорно повече трябва да се яде сега няма смисал поне според мене се пак целта ми е да свалям мазнени и да качвам мускол ям по 6 пати на ден 150 грама месо червено бяло редувам и 100 грама зеленчук 100 грама спагети зехти овес и 8 белтака яйца 2 жьлтька пия по 4-5 литра вода  и не свалям качвам по 2 кг някаде задаржам вода според мен кво да правя

12.12.10
07:09

сметни си калориите които са ти нужни и тези които приемаш. Така ще разбереш: защо не сваляш, дали задържаш вода и т.н.

12.01.11
16:24

ами как даи акал кое да намаля значи висок сам 1.80см. тежа 95 kg изкам да са оформя да имам релеф
закуска 7.30 4-белтака 1 жьлтьк 50г. овес
10 фитнес там ми е малко бедно маи ма лажат
1-час след тренировка 200гр.червено месо 100гр.зеленчук 50гр.макарони
след 3 часа 200гр.пиле6ко бон филе 100гр.зеленчук 50гр.кафяф ориз
след 3 часа 200гр.пиле6ко бон филе 100гр.зеленчук 50гр.кафяф ориз
след 3 4аса 4 белтька и 30гр. овес и половин греифорт
вода по 4-5 литра на ден помогнете с диетата режима и фитнеса да са оформя да са стегна

13.01.11
06:03

Първото, което виждам е, че нямаш изобщо мазнини. Около 20 процента от калориите ти трябва да са от мазнини. Другото е, че като цяло калориите доста малко ми се връзват на този режим - грубо ги сметнах, че едва ли са повече от 2000, за 95кг това си е много малко. Най-вероятно метаболизма ти се е забавил.
Опитай само малко мазнини да вкараш към това, което ядеш в момента и виж какво ще се случи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1