Програма за сачетаване на фитнес с футбол помогнете

Тази тема сигорно сте я виждали хиляди пати в този форум. Но така и не намерих отговора който искам. Тренирам футбол на 17 години съм а след 3 месеца почвам при маже, и то в отбор от А-група. Страхотен шанс,но в тяло сам като ученичка говоря от краста нагоре, бързината не ми е от най добрите качества даже от най лошите, ако с опита си да заякна стана още по бавен...
Та вапроса ми е може ли някой да ми каже програма,с която да заякна, но да не губя бързина удар отскок нищо. Незнам дали е вазможно но ще сам много благодарен.
Сащо така Янислав Тачев тренира в фитнеса който ходя и аз, даже сме приатели. Той може да ми изготви програма за качане на маса или за гъвкавост, но той е тренирал цял живот само турнирите си и така нататак. Ако някой е по компетентен в тази тема ще сам благодарен да чуя коментари и савети.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1