Навлизане в Street Fitness-а

14.12.10
20:05

Здравейте!Аз съм на 15г. и съм със 6 месеца стаж във фитнеса,но основно за да отслабна и нямам много голям силов прогрес.
Запалих се по Street Fitness-а и си закачих лост вкъщи.Имам и 2 дъмбела.Преди 2 месеца едва правих 1 набиране,но сега ги вдигнах малко.Мога 5-6 максимално.Или 5 серии по 3.Правя ги чисти-говорил съм с приятели,които разбират и ме виждат обективно,а и с чиитинг мога и 10 да успея.Тези са за бицепс.За гръб са ми много трудни-правя 1 максимум 2.
Конкретно въпроса ми е при неходене на фитнес-искам да разнообразя и да се отдам изцяло на Street Fitness-а как мога да си разпределя тренировките.-Набирания,лицеви(мога 30 макс или около 50-60 в няколко серии) и с дъмбелите ли?
И да продължавам ли всеки ден да се набирам?(Преди всеки ден,но правех по 3-4.)
Гледам да се храня както трябва и не взимам нищо(само витамини).

АЧ

14.12.10
20:26

Тренирай в 1 ден всичко - колкото набирания можеш, кофи колкото можеш и лицеви, с дъмбелите и така. 1 ден тренирай , 1 - 2 почивай.

А колкото мога повторения или на серии?

АЧ

14.12.10
20:57

Да. Колкото можеш - толкова. Като сваршиш примерно с набиранията, почваш кофите и после лицевите и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1